Gradske cure u PUB-u 1859

Plakat Plakat foto:swmf

Da li ste raspoloženi za domaći i strani pop i rok uživo? U petak u gostima će nam biti eksperti za to, zanimljiv trio iz Beograda, Gradske cure.

U organizaciji SWMF i PUB-a 1859, u petak, 27. jula, sa početkom u 21:30 časova, moći ćete "kod Jera u PUB-u" slušati Gradske cure, bend predan stvarima koje radi, izuzetnog talenta i volje za stvaranjem umetnosti, saznajemo od Slobodana Božovića direktora Srpskog festivala svetske muzike.

- U okviru festivalskih aktivnosti Serbia world music festival, koje nisu usko vezane samo za dane kada se festival održava, Klub World music u saradnji sa PUB-om 1859, za muzičke sladokusce, organizuje veče domaćeg i stranog popa i roka. Naime, u petak 27. jula sa početkom u 21:30 u PUB-u će se milanovačkoj publici predstaviti beogradski bend Gradske cure. Uživaju na svojim svirkama jednako kao i mi koji ih slušamo, a to ćete se uveriti i sami u petak jer njihove svirke su zaista nešto posebno - rekao je za naš portal Slobodan Božović direktor Srpskog festivala svetske muzike.

Milanovačka publika je željna dobrog zvuka kao i domaćeg i stranog rokenrola i pop-a, rekao nam je Zoran Jeremić vlasnik PUB-a 1859.
- Nastavlja se saradnja sa SWMF koja je počela prošle godine. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo opet u našem gradu predstaviti nešto novo i drugačije. Još jedna svirka zajedničkim snagama koja nije vezana samo za dane festivala. To i jeste poenta. Spontanost, bez kalupa i šablona. Šareno i drugačije. Moze biti u bilo kom periodu. A kada će biti sledeća? Kad se desi... - rekao je Zoran Jeremić.

 

gminfo.rs

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top