Gradske cure: Milanovčani veoma gostoljubiva publika

Dobra energija, sjajna atmosfera i odlična interakcija sa publikom - utisci su sinoćne svirke Gradskih cura kod Jera u Pabu. SWMF i Pub 1859 napravili su još jednu noć za pamćenje organizujući veče domaćeg i stranog popa i roka.

Kiša nije mogla da pokvari provod jer "naoražali" smo se kišobranima i dobrim raspoloženjem, a Gradske cure odličnom svirkom.

 

 

 Da uživaju na svojim svirkama jednako kao i mi koji ih slušamo, to smo se uverili i sami sinoć.

- Sinoć smo prvi put nastupali u Milanovcu i moram da kažem da su Milanovčani jako gostoljubiva publika, repertoar im je odgovarao i šta god da smo svirali svidelo im se, jednostavno mi nismo morali da se prilagođavamo njima kao ni oni nama. Ukratko - prepoznali smo se. Naša publika su svi oni koji znaju da uživaju, kako u muzici tako i u životu - kazao je Čedo Škorić za naš portal.

Ostatak benda je nakon svirke otišao za Beograd zbog obaveza koje imaju, a Čedo je ostao danas da svira na Gradskom bazenu, da zajedno sa Milanovčanima rastera kišne oblake uz stare i nove pop i rok hitove...

Koliko publika voli da sluša pop i rok muziku?

- Sluša. Ljudi su željni toga. Malo je mesta gde možeš da čuješ takvu muziku. Svirali smo u Smedervu, Bogatiću, Mladenovcu, i naravno u Beogradu. Kada smo krenuli da sviramo to je bio jedan kafić na Dorćolu gde smo svake nedelje imali svirku, a onda su počeli i iz drugih kafića da nas zovu

Ko su Gradske cure?

- Gradske cure postoje dve godine. Prvobitnu postavu činili su Svetislav Mijatović (ritam gitara), Čedo Škorić (vokal) i Milan Milosavljević (solo gitara). Svetislav je napustio Gradske cure, a na njegovo mesto došao je perkusionista Miloš Drašković.

Atomsfera ovog petka u Pabu bila je provereno dobra kao i uvek, đuskalo se uz domaći i strani pop i rok u izvođenju ovih sjajnih Gradskih cura uz obećanje da će nam ponovo doći.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(8 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top