“Čarobna lirika”, novi album - Vratio se Burgijah izlazi na ulice

“Čarobna lirika”, novi album - Vratio se Burgijah izlazi na ulice foto. Ivica Milošević

“Čarobna lirika”, novi album Ivana Burgijaha Tomaševića, koji je pripremila produkcijska kuća “Ni sam ne znam kako” iz Kragujevca biće objavljen u narednih desetak dana, sazanjemo od gornjomilanovačkog hip-hopera u svetu muzike poznatog po svom smoking repu.

- Novi abum Čarobna lirika, sadrži 18 pesama, dva spota, tu je i velika saradnja sa jahmesinjah sound system. Zahvaljujem se između ostalog prijateljima koji su učestvovali u izradi albuma, a to su Nenad Vidojević Videc, Nikola Jović Jovke i Ivica Milošević. Na ovom albumu smo umešali klavir, gitaru, violinu. MOram pomenuti da izdvaja se saradnja sa JOHNOM, kao i da se mešaju stilovi rep i dubstep. Digitalno izdanje albuma objavićemo za 10-15 dana - kaže Ivan.

Tiraž albuma biće 500 primeraka, što je skoro duplo više od prethodnog albuma “24 injah” koji je Burgijah objavio 2010. godine. Projekat je tada okupio veliki broj saradnika iz nekoliko gradova Srbije, a krunisan je sa šest video spotova.

Promocija “Čarobne lirike”, započeće u Gornjem Milanovcu, u klubu Ljubitelj i Velikoj sceni Kulturnog centra (Dom kulture) po objavljivanju albuma, a prvi snimci javnosti će biti dostupni preko interneta već za petnaestak dana.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top