4. Natural Mystic Festival biće održan od 29. aprila do 1. maja na Ždrebanu

Arhiva, Natural Mystic Fest 2016. Arhiva, Natural Mystic Fest 2016. foto:fb Natural Mystic Fest


4. Natural Mystic Festival biće održan od 29. aprila do 1. maja 2017. godine. Festival od samog nastanka neguje Reggea zvuk, a 1.Natural Mystic Festival održan je 2014. godine na brdu Ždreban, kod Gornjeg Milanovca.

Arhiva foto: Fb Natural Mystic Fest

 

Arhiva,   foto: Fb Natural Mystic Fest

Idejni tvorci i realizatori festivala od samih početaka su članovi muzičke grupe Jahmessenjah, koji godinama unazad svojim angažovanjem i entuzijazmom popularišu Afro-reggae muziku i kulturu.

- Nakon organizovanja velikog broja koncerata i žurki domaćih i stranih izvođača, došlo se i do ideje za realizcaiju samog festivala. Iskustvo u organizaciji sličnih događaja, kao i učešće Jahmessenjah-a na brojnim festivalima, bili su osnova za pokretanje sopstvenog fetivala - rekao je Boban Jeremić, jedan od organizatora Natural Mystic Festivala i dodao da iz godine u godinu festival ispunjava zacrtane ciljeve.

- Pošto je publika prepoznala festival kao važno odredište reggae muzike i kulture, a lokalne institucije su dale punu podršku prethodnim festivalima, kao organizatori smo i ove godine sa nesmanjenim entuzijazmom pristupili organizovanju 4. Natural Mystic-a, a razlog više za organizaciju ovakvog festivla leži u činjenici da na teritoriji Srbije ne postoji nijedan festival afro-reggae muzike - zaključio je Jerković.

Ulaz na Natural Mystic festival, kao i kampovanje, je i ove godine besplatno.

 

Arhiva,  foto:Fb Natural Mystic Fest

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top