Print this page

Animirani film: ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE

Animirani film: ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE foto:Kulturni centar Gornji Milanovac

 

Dom kulture, Animirani film: ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE (sinhronizovan na srpski jezik) 3. i 4. novembar 2017. godine, 18:00 sati

Porodica Višboun je daleko od srećne porodice. Mama Ema, vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.

„Čudovišta iz moje porodice" je adaptacija istoimenog bestselera Emijem ovenčanog autora Davida Safiera („Berlin, Berlin"), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.

Žanr: animirani, avantura

Režiser: Holger Tappe

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)