Film: DEDA MRAZ I KOMPANIJA (sinhronizovan na srpski)

Film: DEDA MRAZ I KOMPANIJA (sinhronizovan na srpski) printscreen


Film: DEDA MRAZ I KOMPANIJA (sinhronizovan na srpski), petak, 12. januar 2018. godine, u 18:00 sati, u Domu kulture – Rudnik

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za vitaminom koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine.

Film “Deda Mraz i kompanija” je najiščekivanija ovogodišnja porodična komedija koju potpisuje reditelj popularnog ostvarenja “Aksteriks i Obeliks: Misija Kleopatra”, Alen Šaba. Da je reč o velikom projektu slavnog reditelja, scenariste i glumca Alena Šabe govori podatak da je filmska kompanija Gaumont uložila čak 28 miliona evra u njegov peti igrani film. Osim izvanredne glumačke ekipe sazdane od najpopularnijih francuskih filmskih imena, među kojima su Odri Tatu i Pio Marmaj, nova porodična komedija o Deda Mrazu biće začinjena vizuelnim efektima kakve smo viđali u holivudskim blokbasterima. Upravo je Brajan Džons, velemajstor vizuelnih efekata (“Betmen počinje”, “Pirati sa Kariba: Tajna škrinje”, “Hari Poter i Vatreni pehar”, “Prometej”...) zadužen da od filma “Deda Mraz i kompanija” napravi novogodišnju bioskopsku čaroliju koja će usrećiti mališane širom sveta.

Žanr: porodična komedija
Uloge: Alain Chabat, Golshifteh Farahani, Audrey Tautou, Pio Marmai, Grégoire Ludig
Sinhronizacija: Nikola Kojo, Jelena Tomašević, Bojan Perić
Režija: Alain Chabat

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

Go to top