Zanimljivost

Jedan Austrijanac je kažnjen sa 160 evra pošto je policajce nazvao "štrumfovima", u postu na Fejsbuku o kontrolama brzine na putevima, prenosi beta.rs.

Austrijska novinska agencija ATA prenela je danas da su vlasti u provinciji Tirol kaznili čoveka, čiji identitet nije objavljen, zbog kršenja "javne pristojnosti" vredjanjem dvojice policajaca.

On je u postu na Fejsbuku upozorio druge vozače na "dva štrumfa s laserima" na lokalnom putu, posle čega ga je prijavio jedan policajac.

Lokalne novine Tiroler tagescajtung (Tiroler Tageszeitung) prenele sui da je čovek termin "štrumfovi" upotrebio kao bezazlenu šalui a ne uvredu i da planira da se brani u regionalnoj policiji.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ovce imaju sposobnost da prepoznaju ljudska lica s fotografija na kompjuterskim monitorima, pokazalo je danas objavljeno istraživanje Univeziteta Kembridž. Istraživanje je pokazalo i da ovce mogu da prepoznaju lica svojih pastira bez bilo kakvog vežbanja.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Hiljade ljudi, od kojih su mnogi nosili šešire u obliku viršle, okupilo se juče na Koni ajlendu, u Njujorku, na takmičenju u jedenju hotdogova, koje se tradicionalno organizuje na američki praznik Dan nezavisnosti, 4. jula.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top