• 19.07.2024.

Akcija “Keš za treš“ prikupila oko 600.000 ZA ANIKU

foto: gminfo.rs

Proteklog vikenda održana je akcija prikupljanja elektičnog i elektronskog otpada “Keš za treš” u okviru koje je prikupljeno oko 600 000 dinara.

Akcija je bila humanitarnog karaktera, u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Anike Manić, a realizovana je u saradnji sa firmom Set reciklaža iz Beograda koja je celokupan otpad otkupila i reciklirala na ekološki ispravan način.

foto: gminfo.rs
foto: gminfo.rs

Zahvaljujući sugrađanima koji su se odazvali u velikom broju, kao i Set reciklaži koja je prikupljeni iznos duplirala, uspeli smo da sakupimo oko 600 000 dinara. Sva sredstva će biti uplaćena na račun Anike Manić u fondaciji “Budi human” – kažu organizatori ove akcije.

Međutim, ovde nije kraj akcije, saznajemo od Anikinih prijatelja. Ljudi dobre volje ovom prilikom najavljuju još jednu akciju za sve one koji nisu stigli da učestvuju u prethodnoj.

– Set reciklaža opet pomaže Aniki i sva prikupljena sredstva duplira! Zahvaljujemo se plemenitim ljudima iz ove firme koji su prepoznali značaj naše akcije i pomogli nam u realizaciji, kao i direktoru Tehničke škole koji nam je izašao u susret i ustupio prostor za prikupljanje otpada – rekli su za GMinfo Anikini prijatelji.

foto: gminfo.rs
foto: gminfo.rs
foto: gminfo.rs
foto: gminfo.rs
foto: gminfo.rs
foto: gminfo.rs
foto: gminfo.rs

V.P. gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

JKP: Radovi na deponiji „Vujan“

Sledeći članak

Čivović: 4 osobe novoregistrovane sa kovidom 19