• 28 septembra, 2021

Metalac a.d: Oglas za posao

foto: Metalac a. d.

Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca sinonim je kvaliteta, brend koji traje 62 godine. Sa proizvodima i uslugama društava u okviru Metalac Grupe, upoznati su korisnici domaćeg i inostranog tržišta zahvaljujući pouzdanosti u poslovanju, integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine a na prvom mestu visokim kvalitetom proizvoda, njihovom funkcionalnošću, trajnošću i estetikom.

Metalčevi zaposleni poseduju širok spektar znanja i iskustva u različitim proizvodnim procesima koji su poslednjih godina modernizovani i unapređeni uz korišćenje savremene tehnologije, opreme i alata. Zdravlje, očuvanje radne sposobnosti i bezbedni uslovi rada, integrisani su u sve poslovne procese i imperativ su Kompanije.
U okviru Metalac Grupe pored sigurne i redovne zarade, zaposleni imaju i niz drugih benefita, kao i mogućnost stručnog usavršavanja znanja, veština i sposobnosti, karijernog napredovanja, timskog rada u prijatnom okruženju i radnoj atmosferi.

Za svoja proizvodna društva, koja se bave: Metalac Posuđe d.o.o. proizvodnjom svih vrsta posuđa, Metalac Print d.o.o. izradom kartonske ambalaže, Metalac Bojler d.o.o. proizvodnjom električnih bojlera za kuhinje i kupatila i Metalac FAD d.o.o. proizvodnjom delova za komercijalna, putnička i vozila specijalne namene, delova za upravljanje i oslanjanje, usled potrebe za proširenjem radnih timova

O G L A Š A V A

Prijem 7 izvršilaca u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za rad na poslovima:

METALAC POSUĐE d.o.o. – Alatnica
Metaloglodač – 1 izvršioca, 3. nivo kvalifikacije,
Operater na CNC mašinama -1 izvršioca, 4. nivo kvalifikacije.

METALAC PRINT d.o.o. – Pogon kartonske ambalaže
Rukovalac mašinama u kartonaži – 2 izvršioca, 3. nivo kvalifikacije.

METALAC BOJLER d.o.o. – Proizvodnja
Operater u proizvodnji – 2 izvršioca, 3. nivo kvalifikacije.

METALAC FAD d.o.o. – Tehnička kontrola kvaliteta
Glavni prijemni kontrolor – 1 izvršioca, 4. nivo kvalifikacije – mašinski tehničar, poželjno je radno iskustvo.

Ukoliko želite da postanete deo uspešnog poslovnog tima, mladi ste ili već iskusni zaposleni i želite da učestvujete i doprinesete realizaciji novih projekata, prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova dostavite na e-mail adresu: karijera@metalac.com ili poštom na adresu:

METALAC a.d.
Služba za ljudske resurse
32 300 Gornji Milanovac
Kneza Aleksandra 212

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mesta potrebnim brojem izvršilaca.

Violeta

Prethodni članak

Kod još šest osoba potvrđen koronavirus

Sledeći članak

Još jedan prijatan letnji dan, od nedelje ponovo toplije