• 28 septembra, 2021

Metalac POSUĐE: Oglas za posao

foto: pixabay.com

Metalac Posuđe d.o.o. iz Gornjeg Milanovca, kao jedno od najsupešnijih društava u okviru Metalac Grupe, bavi se proizvodnjom svih vrsta posuđa, emajliranog, tefloniziranog, aluminijumskog i inox posuđa. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda, fleksibilnom odnosu prema kupcima, pouzdanosti u poslovanju, integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, odnosom prema zaposlenima, sinonim je kvaliteta i dobrog ukusa već 62 godine. Kupci Metalčevog posuđa su zemlje skoro svih kontinenata, a na domaćem tržištu posuđa je apsolutni lider, sa rejtingom partnera od poverenja.

Takav rejting ima i kao poslodavac, čiji zaposleni imaju sigurnu zaradu, niz različitih benefita, mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, timski rad, saradnju i prijatnu radnu atmosferu.

Metalac Posuđe d.o.o., usled potrebe za proširenjem svog radnog tima u proizvodnim organizacionim celinama

O G L A Š A V A

Prijem 2 izvršioca u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za rad na poslovima:

– RADNIK NA TRETMANU OTPADNIH VODA – 1 izvršioca, 3. nivoa kvalifikacije,

– VILJUŠKARISTA-MANIPULANT – 1 izvršioca, 2. nivoa kvalifikacije.

Ukoliko imate želju da postanete deo uspešnog poslovnog tima, prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova dostavljaju se najkasnije do četvrtka, 24. juna 2021. godine, na e-mail adresu: karijera@metalac.com ili poštom na adresu:

METALAC a.d.
Služba za ljudske resurse i pravne poslove
32 300 Gornji Milanovac
Kneza Aleksandra 212

Violeta

Prethodni članak

Stari zanati: Abadžija

Sledeći članak

Opštinska inspekcija: Jučerašnja boja u Despotovici neškodljiva