• 28 septembra, 2021

Metalac BOJLER: Oglas za posao

foto: pixabay.com

Metalac Bojler d.o.o. iz Gornjeg Milanovca, preduzeće koje posluje u okviru Metalac Grupe, bavi se proizvodnjom električnih bojlera za kuhinje i kupatila. 

Proizvodimo bojlere za korišćenje u kuhinji od 5 do 10 litara, bojlere za kupatila od 30 do 150 litara, kao i kombinovane bojlere za indirektno zagrevanje vode od 50 do 300 litara. 

Koristimo najmodernije alate, opremu i tehnologiju, a posebnu pažnju poklanjamo bezbednosti i zdravlju na radu naših zaposlenih. 

Posedujemo široku bazu znanja i iskustva u procesima mehaničke obrade limova, zavarivanja, emajliranja, prerade plastike i drugih procesa u proizvodnji bojlera. 

Naši zaposleni su spremni za stalno učenje i usavršavanje, što Metalac Bojler podržava i preduzima niz aktivnosti za unapređenje procesa, unapređenje uslova rada, razvoja novih projekata i u tom smislu su mu potrebni mladi, ali isto tako i iskusni novi zaposleni, koji žele da aktivno učestvuju i podižu nivo svog znanja i kompetencija, a ujedno i da aktivno učestvuju u razvoju svoje buduće firme. 

U tom smislu, 

 

OGLAŠAVAMO

 

Prijem u radni odnos 4 izvršioca, na određeno vreme od 6 meseci, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme. U okviru prvih 6 meseci rada na određeno vreme preduzeće će za svoje buduće zaposlene organizovati stručnu teorijsku i praktičnu obuku za rad na radnom mestu:

 

  • OPERATERA NA POSLOVIMA LINIJSKOG I ROBOTIZOVANOG PROCESA ZAVARIVANJA BOJLERA 

 

Osnovni uslovi:

 

  • minimalno 3. nivoa kvalifikacije, mašinske, elektro ili neke druge tehničke struke

 

Ukoliko imate želju da postanete deo uspešnog poslovnog tima Metalac Bojlera i radite u prijatnoj radnoj atmosferi, spremni ste na saradnju i razvoj, želite sigurnu i pristojnu zaradu uz različite vrste benefita koje Metalac Grupa pruža svojim zaposlenima, bliski su vam poslovi zavarivanja ili bi voleli da ih naučite i primenjujete, prijave sa biografijama i dokazima o ispunjavanju uslova dostavite na e-mail adresu: karijera@metalac.com ili poštom na adresu:

 

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212

 

 

Violeta

Prethodni članak

Čivović: Do sada revakcinisano 30 odsto žitelja milanovačke opštine

Sledeći članak

Ples maturanata Gimnazije „Takovski ustanak“