• 25 juna, 2021

U G. Milanovcu otvoren novi pet shop – Pet Svet

Polovinom aprila ove godine otvoren je novi pet shop Pet Svet u Gornjem Milanovcu. Nalazi se u Ulici kneza Aleksandra 102. 

Šta je to što ovaj pet shop izdvaja od drugih i zbog čega je Pet Svet poseban?

Prvo, širok asortiman proizvoda garantuje da ćete skoro sigurno naći nešto baš za vaše ljubimce. Imamo u ponudi veliki broj svetskih i domaćih brendova hrane, opreme, sredstava za higijenu, igrački i dr. Imamo preko 100 brendova. Možemo da vam ponudimo hranu koja odgovara specijalnim zahtevima baš vašeg ljubimca: za mace sa urinarnim problemima, sterilisane, za juniore, seniore, za pse svih veličina i uzrasta, za pse bele rase kojima je potrebna posebna nega kako bi njihovo krzno ostalo nežno i belo, hranu bez žitarica, hipoalergijsku, bez glutena, hranu za skotne kuje i mace koje su dobile mačiće i tako dalje. 

Po čemu se još Pet Svet razlikuje od postojećih pet shopova?

Razlikujemo se po izgledu prostora. Pet Svet je smešten u prelepom osvatljenom, prostranom, urednom prostoru, a roba je izložena na funkcionalan i logičan način, pregledno i dostupno. Razlikujemo se i po tome što je do nas lako doći pešice, ali i ako dođete autom, imate gde da parkirate bez bojazni da pravite prekršaj. Takođe, razlikujemo se i po tome što naše kvalifikovano osoblje može da preporuči proizvod koji je baš vašem ljubimcu potreban, ukoliko im izložite svoje želje.

Da li ste i cenovno prihvatljivi, odnosno da li je kupcima jeftinije da kupuju kod vas?

Svakako. Imamo proizvode koji postoje i u drugim radnjama, a trudili smo se da cene kod nas budu konkurentne. Imamo i proizvode kojih nema u ponudi u našoj okolini, a kupci svakako mogu da uporede naše cene sa cenama u velikim pet radnjama. Imamo u ponudi i vrlo dobru, i neverovatno jeftinu hranu za pse. 

Da li planirate neke akcije i koje?

Trenutno je aktuelan vaučer, koji donosiocu omogužava 10 odsto popusta na sve artikle – čak i one već snižene, za svaki račun preko 1000 dinara. To se pokazalo kao veoma popularna akcija, i kupci nas često pitaju da li ima šanse da bude produžena i nakon 15.juna, do kad je inače planirano da traje.

U planu su nam i nagradne igre, akcija za izbor za najlepšeg psa bez pedigrea, najluđe slike ljubimaca i dr. Uskoro započinjemo sa evidentiranjem rođendana, i povodom rođendana svog ljubimca kupci će imati posebne poklone i popuste. Planiramo puno toga, a kupci će o svakoj akciji biti obavešteni I u radnji I preko društvenih mreža.

Odakle je došla ideja za otvaranje Pet Svet-a?

Sve je počelo pre godinu dana, kada sam sa decom usvojila mače sa ulice. Danima pre toga deca su pričala o tome da žele mače, ali ja to nikad nisam ni razmatrala. Mi živimo u stanu, u selu imamo psa, ali u stanu – ipak ne. Desilo se da sam jedno veče sa ćerkom zaista našla napušteno malo žuto mače, koje je bilo uplašeno, proćelavo, toliko izgladnelo da nije imalo snage da mjauče. Bilo je bolno mršavo, puno buva, sa ogromnim ušima. Jako je loše izgledalo. Ugledali smo ga i nekako smo odmah osetile da je to naše mače. Zbog pothranjenosti, veterinar je imao problem da mu odredi starost. Potrajalo je dok ga nismo izčečili od buva i dok je prevazišlo strah. Dali smo mu ime Sirius.

Sirius je sada ozbiljan mačak, jedan gospodin pre svega. To je ljubav kakvu nismo mogli ni da sanjamo. On prepoznaje tu našu ljubav, mada se po nekad šalimo kako izgleda kao da on ne mari mnogo za nas. Imam osećaj ponekad da on misli da je stan njegov, a da nama ljubazno dozvoljeva da živimo tu. Nisam mogla da naslutim da se mačka može toliko voleti. I da može da pruži toliko radosti. 

Osim što je bio inspiracija mojoj ćerki da napravi strip po njemu a strip se može videti u radnji, Sirius je bio inspiracija i za otvaranje pet shopa. Bio je inspiracija i za logo znak Pet Sveta. 

foto: Pet Svet
foto: Pet Svet

Vrlo često nismo mogli da pronađemo adekvatnu hranu za njega ili nešto od opreme ili igračaka u okolini, pa smo to nabavljali iz drugih gradova ili preko interneta. Shvatila sam da je našem gradu potrebna lepa i velika radnja u kojoj može da se nađe sve što je potrebno za ljubimca, u koju može da se dođe sa psom i koja će da ima sve što vam je potrebno, a i ako nema, vrlo brzo može da se nabavi.

Dođite kod nas, dovedite svoje ljubimce, mi smo više nego pet friendly. Uverite se u širinu asortimana i kvalitet ponude. Dođite da vidite zašto mislimo da je svet lepše mesto, ako ga delimo sa životinjama.

Facebook – Pet Svet @petsvetgm

Instagram – Pet Svet @petsvet.gm

PR TEKST

Violeta

Prethodni članak

Počela prijava preko kol centra za 3.000 dinara za vakcinisane građane

Sledeći članak

Privreda Srbije posle korone: Cene sirovina idu u nebesa, a radnici kod stranaca!