• 26.02.2024.

Asfalt stigao u Brđane i Takovo

foto: Kabinet predsednika opštine

U okviru infrastrukturnih radova na području Milanovačke opštine 23.juna tekuće godine započeto je asfaltiranje nekategorisanih putnih pravaca u MZ Brđani. Ukupno je asfaltirano nešto više od 300 metara puta, što je od velikog značaja za lokalno stanovništvo.

Brđani, foto: Kabinet predsednika opštine

– Mnogo je značajno zato što ovde postoje dve firme i ima dosta kuća. Asfalt je bio baš dotrajao.Podloga je bila dobra tako da su pripremni radovi brzo završeni i evo već danas se postavlja asfalt. Pohvalio bih izvođača radova koji radove izvodi veoma kvalitetno – rekao je predsdenik MZ Brđani Dragomir Savić.

Brđani , foto: Kabinet predsednika opštine

Ukupna investiciona vrednost, dva putna pravca koja su asfaltirana u MZ Brđani iznosi oko 2.900.000 dinara. Radovi su završeni u predviđenom roku a izvođač je građevinsko preduzeće „SVIN“ DOO- Gornji Milanovac.

foto: Kabinet predsednika opštine

U nastavku radova na putnoj infrastrukturi na području opštine Gornji Milanovac, juče je završeno asfaltiranje nekategorisanih puteva u MZ Takovo.

foto: Kabinet predsednika opštine

Pre podne je završen nekategorisani put u MZ Takovo – Sinoševići naselje, dok je tokom popodneva kompletno urađena deonica nekategorisanog puta u Ljevaji. Ukupna vrednost investicionih radova za oba puta je 2.413.771,20 dinara.

I ove radove izvelo je preduzeće „Svin“ d.o.o. Gornji Milanovac.

Izvor: Kabinet predsednika opštine

 

Violeta

Prethodni članak

Otkazivanje ili kašnjenje leta – koja su prava putnika

Sledeći članak

Kada će novi dečji park na Ivicama?