• mart 31, 2020

Bez potvrde Vučićevog dolaska u Milanovac

foto: arhiva,printskrin, Vučić u Milanovcu, jun 2017.

Nakon što su predsednik opštine Dejan Kovačević i odbornik milanovačkog parlamenta Dragan Đorđević govorili na prethodnoj sednici skupštine o eventualnom dolasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranje renovirane osnovne škole „Momčilo Nastasijević“, prvobitno zakazanog za sutra, zvaničnu potvrdu o poseti još nismo dobili. 

foto: GMInfo

Kancelarija za medije predsednika Republike do danas popodne nije odgovorila na naš upit o ovom događaju. Na njihovoj oficijelnoj internet stranici za najave Vučićevih aktivnosti takođe nema informacija o poseti Milanovcu. Ni iz lokalne samouprave nismo dobili poziv, a kako GMInfo nezvanično saznaje, ni Policijska uprava nema obaveštenje o tome.

foto: GMInfo

Naš portal je 11. februara preneo informaciju predsednika opštine upućenu odbornicima da će Aleksandar Vučić doći na otvaranje renovirane škole ukoliko ga ne spreče važniji državni poslovi, te da mu je poziv svakako upućen, dok je odbornik Đorđević bio uvereniji da će do posete doći. (Taj članak pročitajte OVDE) Poseta je simbolično trebalo da se poklopi i sa početkom drugog polugodišta, ali je kasnije doneta odluka o pomeranju nastavka školske godine za 24. februar.

M.Mijatović/GMInfo

foto: arhiva,printskrin, Vučić u Milanovcu, jun 2017.

Milos

Prethodni članak

Pranjanska razglednica – Sonja

Sledeći članak

Gospodar Jevremova ulica bez vode