• 19 aprila, 2021

Bioskopski repertoar – APRIL

foto: gminfo.rs

1. april 2021. /18:45 sati Film: GODZILA PROTIV KONGA

Sukob najvećih filmskih čudovišta, nezaustavljive Godzile i gigantskog King Konga, čeka se još od 1962. kad su se prvi put sreli na filmskom platnu.

Svet je spreman za još jednu borbu giganta. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Dve najmoćnije sile prirode na planeti sukobljavaju se u najspektakularnijoj bici svih vremena.

Žanr:akcija, naučna-fantastika.
Glumci: Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick
Režiser: Adam Wingard

5. april 2021. /17:30 sati Animirani film: Bezrepi Pele 2d – sinhronizovano

Švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubio rep. Jedna dan iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare i razvija veliko prijatljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Žanr: animirani
Glumci: Đurđina Radić, Aleksandar Lazić, Novak Ašković
Režiser: Christian Ryltenius

5. april 2021. /19:00 sati Film: STELA

Nakon očajničkog pokušaja da probudi pažnju svojih roditelja, 11 -godišnji dečak Nikola beži od kuće. Stela, pas šarplaninac, je jedina koja može da nađe put do njegovog srca i vrati mu veru u život.

Žanr: drama, porodični
Glumci: Dejan Lilikj, Toni Mihajlovski, Petar Manikj, Simeon Dameski, Hristina Popovikj
Režiser: Stojan Vujisikj

8. i 9. april 2021. /19:00 sati Film: IZGUBLJENI NA HORIZONTU

Autor filmova ULICA KLOVERFILD BROJ 10 i OPASNOST IZ DUBINE, donosi film Izgubljeni na horizontu o preživaljavanju dvoje bivših ljubavnika, Sare (Alison Vilijams) i Džeksona (Aleksandar Drejmon) koji otkrivaju novu vrstu straha u Cesna avionu. Ovo je trebalo da bude samo rutinski 99-minutni let do ostrva na kom se njihovi prijatelji venčavaju. Međutim, samo nekoliko minuta nakon poletanja, njihov pilot doživljava srčani udar. Ne znaju gde se nalaze, ne znaju da upravljaju avionom, niti da slete. Ispred njih se nalaze samo beskonačni okean i nebo, a očekuje ih i strašna oluja. Sara i Džekson imaju samo jednu opciju – nema povratka.

Žanr: triler
Uloge: Alexander Dreymon, Allison Williams, Keith David
Reditelj: Mikael Marcimain

14, 15. i 16. april 2021. /19:00 sati Film: MORTAL KOMBAT

MMA borac Kol Jang, koji je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasleđa – tačnije, zašto je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika, Sab Ziroa, u lov na njega.
U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmernu snagu svoje duše – na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

Žanr: fantazija, avantura, akcija
Glumci: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada
Režiser: Simon McQuoid

26, 28. i 29. april 2021. /19:00 sati Animirani film: RAJA I POSLEDNJI ZMAJ 2d – sinhronizovano

Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja.
Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

Žanr: animirani, akcija, avantura
Glumci: Irina Arsenijević, Marija Mikić, Todor Jovanović, Bojan Žirović, Aleksandar Kukolj, Andrej Pipović, Miljan Davidović i Marko Misirača
Režiser: Don Hall, Carlos López Estrada

 

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Pijačni barometar – 31. mart

Sledeći članak

Počinje upis dece u prvi razred