• 19 aprila, 2021

Bioskopski repertoar do 1. aprila

foto: kcgm

Animirani film: TOM I DŽERI (sinhronizivan na srpski – 2d) 25. i 26. mart 2021. /19:00 sati

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči „venčanja veka“, prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.

Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.

Žanr: animirani, avantura, komedija
Glumci: Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić, Pedja Damjanović
Režiser: Tim Story

Animirani film: Bezrepi Pele (2d – sinhronizovano) 29. i 30. mart 2021. /17:30 sati

Švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubio rep. Jedna dan iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare i razvija veliko prijatljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Žanr: animirani
Glumci: Đurđina Radić, Aleksandar Lazić, Novak Ašković
Režiser: Christian Ryltenius

Film: OLIVER TVIST 29. i 30. mart 2021. /19:00 sati

Savremena prerada klasičnog romana Čarlsa Dikensa – „Oliver Tvist“. Smeštena u srcu Londona, priča prati Olivera – nadarenog umetnika, koji grafitima oslikava engleske fasade. Slučajem nesrećnih okolnosti, Oliver postaje član ulične bande koja osmišlja plan kako da ukrade najveća znamenita umetnička dela.

Žanr: akcija, drama
Glumci: Dominic Di Tommaso, Lena Headey, Michael Caine, Rita Ora
Režiser: Sally Collett, John Wrathall

Film: GODZILA PROTIV KONGA 31. mart i 01. april 2021. /18:45 sati

Sukob najvećih filmskih čudovišta, nezaustavljive Godzile i gigantskog King Konga, čeka se još od 1962. kad su se prvi put sreli na filmskom platnu.

Svet je spreman za još jednu borbu giganta. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Dve najmoćnije sile prirode na planeti sukobljavaju se u najspektakularnijoj bici svih vremena.

Žanr: akcija, naučna-fantastika
Glumci: Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick
Režiser: Adam Wingard

gminfo.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu

Violeta

Prethodni članak

Covid – 19 u GM: Registrovano još 37 novoobolelih

Sledeći članak

Koliko je poskupelo gorivo za pet meseci