• 28 septembra, 2021

Bioskopski repertoar do 22. februara

foto: Fb Bioskop Kulturni centar Gornji Milanovac

Film: MALE STVARI  29. januar, 1. i 2. februar  2021. godine / 18:30 sati /

Dobitnici Oskara Denzel Vošington, Rami Malek i Džered Leto briljiraju zajedno u napetom psihološkom trileru koji ostavlja bez daha.
Žanr: krimi, drama, triler
Glumci: Denzel Washington, Jared Leto, Rami Malek
Režiser:John Lee Hancock

Film: PRNOĆNA SMENA 3 i 5. februar 2021. godine / 19:00 sati /

Viržini, Erik i Aristid su policajci koji pokušavaju da održe svoj lični i emotivni život dok se na dužnosti susreću sa svakodnevnim nasiljem. Jedne noći poverena im je neobična misija da na aerodrom odvezu migranta. Na putu ka aerodromu Viržini otkriva da će čovek, koga odvode , biti osuđen na smrt ukoliko se vrati u svoju zemlju. Suočena sa nepodnošljivom dilemom ona počinje da preispituje zajedničku misiju. Trio će imati samo jednu noć da odluči o sudbini ovog čoveka.
Žanr: drama
Glumci: Omar Sy, Virginie Efira, Grégory Gadebois, Payman Maadi
Režiser: Anne Fontaine

Film: PREVIŠE LIČNO 08, 10. i 11. februar 2021. godine / 19:00 sati 

Film govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica.

Simona obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom. A Eva, iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.

Nasmejana, ponekad dirljiva priča dokaz je da postoji toliko različitih ljubavi koliko ima ljudi na zemlji. Tako je ponekad malo dovoljno da se iz razonode razvije snažna veza, a još manje da se pažljivo raspoređena sreća razbije na hiljade delova. Film o ljubavi prema muškarcima, prema deci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voleli pre nas.

Film u kojem se svi mogu pronaći. Tri divne žene. Tri oblika ljubavi. Tri priče o radosti i bolu, sreći i tuzi … 

Žanr: drama
Glumci: Eliska Balzerová, Petra Hrebícková, Lubo Kostelný
Režiser: Marta Ferencova

Film: JEDINI IZLAZ 18, 19. i 22. februar 2021. godine / 19:00 sati 

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti. 

Žanr: triler
Glumci: Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Janko Popović Volarić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović
Režiser: Darko Nikolić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu

Violeta

Prethodni članak

Održana osma redovna sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac

Sledeći članak

Sunčano i još toplije – kad nam se vraćaju oblaci