• 9 jula, 2020

Bioskopski repertoar od 29. januara do 5. februara

foto: kcgm.org.rs

29. januar 2020. /18:00 sati / Film: MALE ŽENE

Bezvremenska priča koja će vam ugrijati srce ove zime.
Priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je večna i bezvremenska. Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe svoje mesto pod suncem.
Žanr:drama, romantični/ljubavni
Glumci:Florence Pugh, Emma Watson, Saoirse Ronan, Eliza Scanlen, Meryl Streep
Režiser:Greta Gerwig

29. januar 2020. /20:30 sati / Film: GOSPODA

Od reditelja Gaja Ričija, dolazi nova sofisticirana akciona komedija s velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama.
Američki iseljenik Miki Pirson (Metju Mekonahi) je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Žanr:akcija, krimi
Glumci:Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell
Režiser:Guy Ritchie

29. i 31. januar 2020. /16:00 sati / Film: SLUGA

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.
Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.
Žanr: komedija, avantura, fantazija Glumci: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva Režiser: Klim Šipenko

Film: JADNICI 31. januar i 3. februar 2020. u 20:00 sati  i  4. februar 2020. u 18:00 sati

Stefan se nedavno pridružio odredu za borbu protiv kriminala u Monfermeju, predgrađu Pariza, gde je i Viktor Igo smestio svoj poznati roman Jadnici. Zajedno sa svojim novim kolegama Krisom i Gvadom, iskusnim članovima tima, ubrzo otkriva da među lokalnim bandama vlada tenzija. Kada se ova trojka nađe u haosu, nastalom tokom jednog hapšenja, dron će snimiti nešto što preti da otkrije istinu o svakodnevnom životu u getu. Inspirisan neredima u Parizu 2005. godine i Lađ Lijevim istoimenim kratkim filmom, Jadnici su provokativni uvid u napet odnos koji vlada između lokalnog stanovništva i policije.
Žanr: drama
Glumci: Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djebril Zonga, Issa Perica, Al-Hassan Ly
Režiser: Ladj Ly

Film: PAVAROTI 31. januar, 3. i 5. februar 2020. /18:00 sati  i  4. februar 2020. /20:00 sati

Od autorskog tima koji je snimio dokumentarni film „Godine Bitlmanije“ (The Beatles Eight Days A Week – The Touring Years), stiže nam očaravajuće ostvarenje “Pavaroti“ koje otkriva ikonu koja je približila ljudima operu.
Dobitnik nagrade Oskar, reditelj Ron Hauard ponovo osvaja publiku jedinstvenom pričom o čuvenom Glasu…Čoveku…Legendi. Luciano Pavaroti dao je svoj život muzici i svoj glas celom svetu. Ovaj dokumentarni film sadrži istorijske koncerte i intimne intervje uključujući nikada do sada viđene snimke i vrhunsku Dolby Atmos tehnologiju.
Uloge: Andrea Griminelli, Nicoletta Mantovani, Bono
Režiser: Ron Howard

Violeta

Prethodni članak

Bez struje deo Rudnika

Sledeći članak

Januarska akcija Društva dijabetičara Gornji Milanovac