• 29 маја, 2020

Branislav Nedimović posetio OO SNS u Gornjem Milanovcu

foto: OO SNS

Branislav Nedimović, prvi na listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“ posetio je danas Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu. Prilikom posete milanovačkom odboru Srpske napredne stranke, Nedimović je sa predsednikom Odbora i članovima razgovarao o brojnim aktuelnim temama ali i planovima za naredni period, navodi se u saopštenju koje potpisuje informativna služba OO SNS Gornji Milanovac.

Hteo bih da se zahvalim svim Milanovčanima na snazi, želji i volji koju su iskazali tokom krize sa Koronom – rekao je danas Nedimović i dodao – nije vreme za hvalospeve, niti za trijumfalizam iako smo uspeli da se izborimo sa svim problemima sa kojima smo bili suočeni poslednjih 60 dana i ostvarimo ono što nam je bio glavni prioritet, a to je da sačuvamo zdravlje ljudi, i mislim da smo u tome u velikoj meri smo uspeli. Sad nam predstoji druga velika bitka i pozvao bih sve Milanovčane da pruže podršku nama na budućim izborima, listi “Aleksandar Vučić-za našu decu”, jer ovu ekonomsku borbu samo mi možemo da iznesemo na pravi put, a to je da u ovoj bude posla za našu decu, gde će naši stariji imati život i da pokušamo da do 2025. godine ostvarimo cilj da prosečna zarada u Srbiji bude 900 evra – zaključio je Nedimović, kaže se u saopštenju.

foto: OO SNS

U saopštenju se navodi da je Dejan Kovačević predsednik OO SNS naglasio da danas bez obzira na mirnu situaciju kada je virus u pitanju, u narednom periodu neće biti stranačkih mitinga niti većih okupljanja građana, kako bi se sprečilo potencijalno širenje virusa Covid 19.

Želim da se zahvalim gospodinu Nedimoviću što je posetio Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu – rekao je Dejan Kovačević, predsednik OO SNS Gornji Milanovac i dodao – Razgovarali smo o raznim temama, ali kao broj jedan je istaknuto zdravlje građana, bez obzira na situaciju koja je danas relaksirana i Gornji Milanovac je danas jedanaesti dan bez novih slučajeva obolelih od korone i još samo jednog pacijenta imamo koji se nalazi u Opštoj bolnici na lečenju.

foto: OO SNS

Kovačević kaže da je jedna od tema bila i nastavak izbornog procesa i naglašava da neće biti organizovani nikakvi skupovi, baš zbog toga što je zdravlje građana na prvom mestu, ali će Srpska napredna stranka svakako istaći ono što je urađeno u prethodne četiri godine, ali i predstaviti plan za naredne četiri, ističe se u saopštenju.

Ne odustajemo ni od jednog projketa koji smo započeli, niti od projekata koje smo delegirali za nastavak investicija u opštinu Gornji Milanovac – rekao je Kovačević i dodao – 2020.-2025. ekonomski program i mere Vlade Republike Srbije svakako nastavljamo, tako da ćemo u narednom periodu izaći sa konkretnim planovima za opštinu Gornji Milanovac. Ovakvi sastanci na nivou opštinskog odbora i približavanje ovih tema građanima su jako značajni, još jednom izražavam zahvalnost gospodinu Nedimoviću što je pored svih svojih obaveza odvojio vreme da poseti opštinski Odbor u Gornjem Milanovcu – zaključio je Kovačević, navodi se u saopštenju OO SNS Gornji Milanovac.

Violeta

Prethodni članak

Na more tek od polovine jula

Sledeći članak

OO Dveri GM: Оdgovor RTS-u i njihovom uredniku Vučiću