• 23 oktobra, 2021

Čivović: Juče i danas nije bilo potencijalnih kandidata za treću dozu vakcine

foto: pixabay.com

U Gornjem Milanovcu je zaključno sa jučerašnjim danom, prema podacima Doma zdravlja, nekom od četiri vakcine protiv koronavirusa, vakcinisana 16066 osoba, dok je drugu dozu primilo 15390osoba.

Od ukupnog broja vakcinisanih Fajzer vakcinu je u milanovačkoj opštini do sada primilo njih 2875. Najviše Milanovčana, čak 10097 opredelilo se za Sinofarm, 2447 za Sputnjik V i 646 Astra Zeneka, saznajemo u Domu zdravlja.

– Imajući u vidu kada su prvi pacijenti vakcinisani kod nas tj. na teritoriji opštine Gornji Milanovac, juče i danas nije bilo potencijalnih kandidata za treću dozu. Takođe, prvi koji su vakcinisani kod nas jesu zdravstveni radnici, a prve pacijente očekujemo od ponedeljka kada ćemo se verovatno vratiti u Dom kulture, dok izanaliziramo sve parametre – rekao je Aleksandar Čivović, v.d. direktora Doma zdravlja Gornji Milanovac. 

Podsećamo, imunizacija zainteresovanih sugrađana obavlja sa u Domu zdravlja (Opšta 1, Ul. Tihomira Matijevića br. 2), punkt u Domu kulture privremeno je zatvoren.

gminfo.rs

Pratite portal GMinfo.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Violeta

Prethodni članak

Koronavirusom zaražene još četiri osobe

Sledeći članak

Buknuo požar u Brđanskoj klisuri