• 25 septembra, 2020

Danas i sutra vedro i toplo, za petak spremite kišobrane

foto: gminfo.rs

Danas će biti pretežno sunčano i toplo vreme, u Vojvodini uz prolaznu oblačnost ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Toplo i sunčano i u četvrtak. Od petka sledi promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom.

Vetar će danas biti slab do umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura od 13 do 18, najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

U četvrtak pretežno sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 28 do 32 stepena. Lokalna je moguća pojava grmljavine.

U petak se prognozira promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Vetar će biti slab, promenljiv.

Najniža temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

Slično vreme očekuje se i za dane vikenda, sa manjim padom temperature. Maksimalna dnevna temperatura u subotu i nedelju 28 stepeni.

Pre prognozi RHMZ-a, do utorka promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Zatim pretežno sunčano vreme.

Violeta

Prethodni članak

Udvostručen broj potpisa na apelu nezadovoljnih lekara, više od 720 doktora na listi…

Sledeći članak

Dva svetska zlata za KK “Milanovac”