• 26.05.2024.

Deo Železničke ulice od danas zatvoren za saobraćaj

foto: GMinfo

Opština Gornji Milanovac (Opštinska uprava kao Investitor), u periodu od 13. do 20. septembra 2022. godine, započinje obeležavanje i izvođenje radova na izgradnji novog toplovoda za povezivanje buduće toplane na drvnu sečku i prirodni gas sa postojećim toplanama u krugu bolnice, Lominoj i u Železničkoj ulici, kao i adaptaciji postojećih podstanica u navedenim toplanama, obaveštavaju iz Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj i investicije, Opštinske uprave opštine G.Milanovac.

Tim povodom, narednih sedam dana, zatvoren saobraćaj biće u Železničkoj ulici, u delu od kapije za ulazak u krug bolnice (preko puta „Zvezde Helios“) do raskrsnice kod „Matijevića“.

„U periodu izvođenja radova biće postavljena saobraćajna signalizacija kojom će biti regulisan saobraćaj. Molimo sugrađane koji žive u Železničkoj ulici da, u periodu dok traju radovi, koriste alternativne putne pravce. Zahvalni smo svima na strpljenju i razumevanju,“ stoji u obaveštenju.

Izvođač radova je „KONVAR“ d.o.o., Ulica Prva Novca br. 35a, Beograd, sa članovima grupe izvođača: ISO PLUS d.o.o. Ulica Vojislava Ilića br. 87, Beograd; „ROMAX TRADE“ d.o.o, Dositejeva br. 2, Novi Sad; „A.R.J. Tehnology“ d.o.o, Ulica Kralja Aleksandra br. 12/65, Novi Sad i „Energy construction“ d.0.0, Ulica Omladinskih brigada br. 90b, Beograd.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Odeljenju za lokalni ekonomski razvoj i investicije opštine Gornji Milanovac na broj telefona 032/515 – 0547.

GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

 

Violeta

Prethodni članak

Najnoviji podaci o koronavirusu u G. Milanovcu – 13. septembar

Sledeći članak

PU Čačak: Krivična prijava za držanje kanabisa