• 26.02.2024.

Do 10. oktobra radovi u ulicama Dušana Dugalića i Mladena Žujovića

foto: GMinfo

Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac obaveštava sugrađane o početku izvođenja radova na izgradnji atmosferske kanalizacije, rekonstrukciji fekalne kanalizacije i vodovodne mreže sa rehabilitacijom kolovoza u ulicama Dušana Dugalića i Mladena Žujovića

„Opština Gornji Milanovac (Opštinska uprava), kao Naručilac posla, danas, 18. avgusta je započela je izvođenje radova na izgradnji atmosferske kanalizacije, rekonstrukciji fekalne kanalizacije i vodovodne mreže sa rehabilitacijom kolovoza u Ulici Dušana Dugalića,“ obaveštavaju iz Opštonske uprave.

„Na navedenoj deonici vršiće se trajno zatvaranje za saobraćaj delova ulice u zoni radova u periodu od 18.08.2022. godine do 10. oktobra 2022. godine. U periodu izvođenja radova biće postavljena saobraćajna signalizacija kojom će biti regulisan saobraćaj.

Nakon završenih radova u Ulici Dušana Dugalića, započeće izvođenje radova u Ulici Mladena Žujovića,“ stoji u obaveštenju.

– Molimo sugrađane koji žive u navedenim ulicama da, u periodu dok traju radovi, koriste alternativne putne pravce. Zahvalni smo svima na strpljenju i razumevanju – poručuju iz Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

U Milanovac doneo odličje Eurobasketa – Lazar Đoković

Sledeći članak

Golgeter protiv OFK Vršac: Verujem da je ovo samo početak