• 20.06.2024.

Donacija Helios Srbija milanovačkoj Opštoj bolnici

Opšta bolnica G. Milanovac; foto: gminfo.rs

Kompanija Helios Srbija donirala je Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu boje i farbe za krečenje kojima će do kraja leta biti okrečena tri odeljenja.

foto: gminfo.rs
foto: gminfo.rs

– Donaciju za krečenje određenih službi milanovačke bolnice dogovorili smo krajem godine sa Helios Srbija, a s’ obzirom na to da su se tek sada stekli vremenski uslovi da se krene sa unutrašnjim radovima, prvi kontigent farbi i boja dopremili su nam jutros. Planirano je da se urade odeljenje ginekologije, hiruško i odeljenje pedijatrije. Ta tri odeljenja su pod nadzorom inspekcijskih službi već dobila naloge da se to radi a bilo je i vreme za takve radove, jer smo imali i iznenadne havarije sa vodovodnim cevima. Tako da se sada poklopilo da se krečenje uradi u ovom trenutku a do kraja leta bi trebalo da se završi sa tim radovima – kazao je doktor Predrag Šutić, v.d. direktora Opšte bolnice.

Nova donacija samo je jedna u nizu koje su realizovane u prethodnom periodu, a firme i preduzetnici iz našeg grada ponovo su dokazali da su društveno odgovorni i spremni da na bilo koji način pomognu bolnici i svojim sugrađanima.

Dr Predrag Šutić, v.d. direktora Opšte bolnice G. Milanovac, foto: gminfo.rs

Društvena odgovornost milanovačke privrede i pojedinaca zdravstvenom sistemu veoma je značajna, jer mi nismo u mogućnosti da sve probleme rešimo preko republičkih organa i ministarstva. Postoje neke stvari koje njima ne deluju kao urgentne a nama su u datom trenutku bitne za rešavanje. Zato kada te tekuće probleme predočimo našim ljudima i milanovačkoj privredi odmah dobijemo odgovor i zajedno dođemo do rezultata koji daju poboljšane uslove rada lekara i bolje lečenje pacijenata – istakao je Šutić.

Predrag Šutić, v.d. direktora Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu ovom prilikom se zahvalio kompaniji Helios Srbija i direktorki Stanici Levajac na ovoj donaciji i odličnoj saradnji.

V. Popović, gminfo.rs

 

Violeta

Prethodni članak

Održana debata o primeni javnih nabavki sa socijalnim aspektima (VIDEO)

Sledeći članak

U toku podnošenje zahteva za subvencionisane poljoprivredne kredite