• 4 marta, 2021

Dveri GM: Milanovačke ulice kao slika vlasti

foto: SP OO Dveri Gornji Milanovac

„Kredit je uzet i potrošen, a ulice i putevi na celoj teritoriji opštine su u sve gorem stanju“, kažu u SP OO Dveri Gornji Milanovac.

– Svake godine svedoci smo iste pojave. Posle svakog snega na ulicama Gornjeg Milanovca niču rupe kao pečurke posle kiše. I, po pravilu, na njihovu sanaciju mora dugo da se čeka. Nisu vremenski uslovi sneg i kiša odgovorni za to, već oni koji planiraju, vrše i kontrolišu izgradnju, snaciju i revatilizaciju ulica i puteva – navode Dverjani.

Oni ovoga puta skreću pažnju na Železničku ulicu koja je, kako kažu, skoro i rađena i dorađena.

– A, kako je rađena i dorađena najbolje se vidi kada se njome prođe. Pitamo v.d. direktora Javnog Preduzeća za izgradnju opštine, ima li u našem gradu neko sposoban i školovan da nađe rešenje za šahte na kolovozima? Armiranje i betoniranje to sigurno nije! A da u međuvremenu barem obeležite i obezbedite oštećena mesta na kolovozima i trotoarima – kažu u Dverima.

Oni pitaju, „da li neko iz opštinske vlasti uopšte vidi u kakvom je stanju kolovoz na raskrsnici ulica Železničke i Vojvode Mišića.“

– Ono je bukvalno zastrašujuće i apsolutno ne dozvoljava normalno odvijanje saobraćaja. Ta raskrsnica se hitno mora dovesti u red ili zatvoriti za saobraćaj. Davno obećani kružni tok od ove vlasti uzaludno je čekati. Sigurno je da ga neće biti pre sledećih izbora. I, upamtite gospodo vlastodršci, nije isto kada u rupu upadne točak službenog automobila i privatnog. Ovo drugo više boli – zaključuju u SP OO Dveri Gornji Milanovac.

gminfo.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu

Violeta

Prethodni članak

Streljaštvo: Eleonora Radulović osvojila Kup Srbije

Sledeći članak

Privredni savet o ekologiji, zatvorenom bazenu, grejanju na biomasu, o postavljanju spomenika posvećenom nekadašnjem gradonačelniku Milanovca…