• mart 28, 2020

GK „Takovski grm“: Od ove godine takmičenja i u regionu

foto: GK Takovo

Gimnastički klub „Takovski grm“ počeo je svoju sezonu učešćem na Sajmu sporta i na taj nači prezentovao gimnastiku najmlađim posetiocima, a posebno deci iz PU „Sunce“. Nakon višegodišnje rada u klubu se izdvojila grupa gimnastičara i gimnastičarki koji će se od ove godine takmičiti u regionu. U uvežbavanju takmičarskih elemenata potrebnih za takmičenja dosta im pomaže SD „Partizan“ iz Kraljeva.

– Gimnastika je bazična grana sporta i kao takva je veoma bitna svim sportistima ali i onima koji se sportom ne bave. Zato je naša baza polaznika zaista velika i raste iz dana u dan. U klubu se, nakon nekoliko godina rada, formirala ekipa dečaka i devojčica koja će se od ove godine i takmičiti u regionu – kaže za naš portal trener Filip Dragojević

Prema njegovim rečima planiran je i nastavak saradnje sa školom gimanstike iz Kraljeva u Sportskom društvu „Partizan“

– SD „Partizan“ nam dosta pomaže u uvežbavanju takmičarskih elemenata potrebnih za takmičenja. Planiramo učestvovanje na takmičenjenima u Novom Sadu, Jagodini i Kraljevu. Naša ideja je da steknemo određena takmičarska iskustva, a rezultate očekujemo kasnije – rekao je Dragojević i uputio poziv svima koji su zainteresovani da im se pridruže na treninzima koje održavaju u SC „U zdravom telu“ u Ul. kneza Aleksandra, u zgradi Rozes.

V.P. gminfo.rs

Aleksandar Lazovic

Prethodni članak

„Sportić“ nakon letnje pauze nastavlja rad

Sledeći članak

Milanovački bioskop rame uz rame sa evropskim