• 23 oktobra, 2021

Grci ipak još nisu otvorili Dorjan, a Evzoni i dalje radi po starom vremenu

foto: gminfo.rs

Iako je juče najavljeno da će granični prelazi za Grčku Evzoni i još deset drugih početi da rade 24 sata od danas, to se, ipak, u praksi ispostavilo kao netačno.

Kao što je i prošle godine bilo nekoliko najava o otvaranju granica, a letovanje u zemlji Helena je za srpske turiste postalo veoma neizvesno, čini se da se granice opet vode parolom „lako ćemo“.

Tako je „Live from Greece“ objavio da Evzoni i dalje radi po starom radnom vremenu, odnosono od sedam ujutru do 23 uveče.

– Evzoni ipak još uvek po starom radnom vremenu kako javlja koleginica koja je tamo – objavljeno je na „Live from Greece“.

Slično važi i za granični prelaz Dojran za koji se kaže da će biti otvoren tek u subotu.

– I pored vesti iz grčkih medija, jedan član nam se javio i rekao da na Dojranu nisu spremni još za otvaranje pa će kasniti 2 dana. Savetujemo da se prva dva, tri dana ipak držite starih odredbi, jer očigledno – nikad se ne zna – piše na grupi „Live from Greece“.

Podsetimo, prvobito je bilo objavljeno da će od danas 24 sata raditi granični prelazi Evzoni, Promahonas, Dojran, Niki, Kastanijes, Kipi, Nimfea, Ormenio, Kristalopigi, Kakavija. Takođe je najavljeno da će od sutra 24 sata biti otvoren i prelaz Egzohi, ali očegledno i to treba uzeti sa rezervom.

blic.rs.

Povezani tekst – Evzoni od četvrtka otvoren non-stop

Pratite portal GMinfo.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Violeta

Prethodni članak

Bez posla 400.000 ljudi, nezaposlenost raste

Sledeći članak

Konkurs za subvencije u stočarstvu u julu, za ratare u septembru