• 22.09.2023.

Impuls centar organizovao predavanje Karijere u digitalnom marketingu

foto: Impuls centar

Regionalni inovacioni startap centar Impuls organizovao je juče predavanje „Karijere u digitalnom markeringu: e-commerce“, koje su ispunili zaljubljenici u digitalni marketing. 

Predavanje je održao Uroš Đunisijević, naš sugrađanin koji trenutno živi i radi u Beogradu. Vlasnik je konsultantske agencije eLastic Digital koja uspešno posluje kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Uroš pruža usluge stranim i domaćim klijentima, kao što su TinyLife, Porto Montenegro, Belhospice Kamatica, Menarini Group, Metalac itd.

foto: Impuls centar

– Tokom jučerašnjeg predavanja govorio je o karijerama u digitalnom marketingu, konkretno u e-commerce-u, ali se dotakao i ostalih grana ovog biznisa. Svi znamo da je ova grana u stalnom porastu u svetu i kod nas i da smo svesni njenih mogućnosti– navode u Impuls centru.

Prisutne goste kroz prezentaciju o e-commerce-u danas, sproveo je ukratko kroz taj svet i pružio im odgovore na mnoga pitanja iz ove oblasti.

foto: Impuls centar

Uroš je svima kroz konkretne primere iz svog bogatog iskustva otvoreno govorio o prednostima, mogućnostima ali i nedostacima e-commerce-a danas.

foto: Impuls centar

-Saznali smo kako je biti digitalni marketar, kako je poslovati na domaćem i inostranom tržištu i koliko se ta dva tržišta međusobno razlikuju. Zaključak jeste da je digitalni marketing težak, ozbiljan, da je potrebna konstantna edukacija ali jedan glamurozan posao – kažuu Impuls centru.

Zbog velikog interesovanja u Impuls centru sinoć se tražilo mesto više.

gminfo.rs

 

Violeta

Prethodni članak

Pet najvećih zamki trgovaca u marketima: Pazite se čuvene akcije „1+1 gratis“

Sledeći članak

RERI:Viši sud naložio EPS-u da smanji emisije sumpor dioksida u termoelektranama