• 5 јуна, 2020

Izborna komisija opštine Gornji Milanovac: Prekid svih izbornih radnji

foto: gminfo.rs

Izborna komisija opštine Gornji Milanovac, na sednici održanoj 16. marta 2020. godine, u 20,00 časova, donela je Rešenje o prekidu svih izbornih radnji u sprovođenju izbora za odbornike Skupštine opštine Gornji Milanovac, raspisanih za 26. april 2020. godine.

1. Prekidaju se sve izborne radnje u sprovođenju izbora za odbornike Skupštine opštine Gornji Milanovac, raspisanih za 26. april 2020. godine, dok važi Odluka o proglašenju vanrednog stanja („Službeni glasnik RS“, broj 29/20).

2. Prestaju da teku svi rokovi za vršenje izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora iz tačke 1. ovog rešenja, utvrđeni Zakonom o lokalnim izborima, Zakonom o izboru narodnih poslanika, Zakonom o jedinstvenom biračkom spisku(„Službeni glasnik RS“, br. 104/09 i 99/11) i Uputstvom za sprovođenje izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisanih za 26. april 2020. godine („Službeni glasnik RS“, broj 20/20).

3. Novi rokovi za vršenje izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za odbornike Skupštine opštine Gornji Milanovac biće utvrđeni u skladu sa vremenom nastavka sprovođenja izbornih radnji koje će biti ustanovljeno odlukom o prestanku vanrednog stanja, kada se za to steknu uslovi.

4. Sve do sada preduzete izborne radnje u postupku sprovođenja izbora iz tačke 1. ove odluke ostaju na pravnoj snazi.
Rešenje je objavljeno u „Službenom glasniku opštine Gornji Milanovac“.

PREDSEDNIK IZBORNE KOMISIJE
OPŠTINE GORNjI MILANOVAC
Dragan Vučićević

Violeta

Prethodni članak

Broj zaraženih koronavirusom u Srbiji porastao na 65

Sledeći članak

Bez vode…