• 20.06.2024.

JKP: Zamena dotrajali vodovodnih cevi u Ulici 28. septembar

foto: jkpgm

Javno komunalno preduzeće „Gornji Milanovac“ nastavlja akciju zamene dotrajalih vodovodnih linija novim HDPE visoko kvalitetnim polietilenskim cevima.

Prema rečima nadležnih iz tog preduzeća danas su započeti radovi na zameni kompletne vodovodne instalacije u Ulici 28. septembar, a ukupna dužina novoizgrađene linije biće oko 230 metara.

foto: jkpgm

Prilikom rekonstruisanja, pored ugradnji cevi visokog kvaliteta, JKP se služi najnovijim tehnologijama elektrofuzionog zavarivanja i fitinga, tako da se u okviru podzemnih instalacija ne ugrađuje drugi materijal osim polietilena. Takav način izvođenja novih vodovodnih linija povećava dugotrajnost istih i istovremeno smanjuje mogućnost procurivanja na spojevima – kažu u JKP.

Oni navode da vrednost radova, koji se trenutno izvode, iznosi 800.000 dinara koje JKP finansira iz sopstvenih sredstava.

 – Ovim radovima omogući ćemo neometano i uredno snabdevanje korisnika u ovom delu grada zdravom i higijenski ispravnom vodom – ističu u JKP.

gminfo.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu

Violeta

Prethodni članak

Medijska i novinarska udruženja i organizacije: Čime se bave članovi značajne „medijske snage“ osim učešća u komisijama za dodelu javnih sredstava?

Sledeći članak

Čitalac reporter: Da li je za orezivanje 11 stabala potrebno pet dana?