• 25 februara, 2021

Jovanović i Milovanović: Obezbedili smo državna sredstva za 3 km puta

foto: gminfo.rs

Povod da se novi članovi SNS Desimir Jovanović i Boško Milovanović obrate novinarima bio je konačno potpisivanje zahteva koji su predali još 2017. godine, a koji se odnosi na infrastrukturne radove na putnom pravcu Šilopaj – Ljutovnica.

– Razlog našeg obraćanja javnosti je taj što smo dobili lepu vest, a to je da je poslednji zahtev koji smo predali JP „Putevi Srbije“ dok smo bili na vlasti, pred sam raskid koalicije sa SNS-om 2017. godine, konačno potpisan. Zato koristimo priliku da se zahvalimo državi i pomenutom javnom preduzeću što su taj zahtev ispoštovali i obezbedili 32 miliona dinara. Preduzeće za puteve Beograd je počelo sa izvođenjem radova na deonici od boljkovačke raskrsnice u Ljutovnici do Tripovca, što je 3.100 metara puta, a urađen je i predmet radova za sedam kilometara puta od Ugrinovaca do Šilopaja koji nije nikada asfaltiran, za šta je potrebno oko 136 miliona dinara. Ako budemo u situaciji i ako lokalna samouprava bude imala sluha, pokušaćemo da razgovaramo i da i to uradimo uz pomoć države – rekao je Desimir Jovanović.

On je podsetio da je za vreme podnošenja zahteva bio član Opštinskog veća zadužen za infrastrukturu, dok je Boško Milovanović tada bio predsednik Skupštine opštine i da je za vreme njihovog mandata mnogo toga urađeno.

Aleksandar Lazovic

Prethodni članak

Umro Ćel Karlsen

Sledeći članak

Bioskopski repertoar