• 26 oktobra, 2020

Jovica Carević izabran za sekretara Okružnog odbora SPS-a Moravičkog okruga

foto: gminfo.rs, arhiva

U Čačku je juče održana sednica Okružnog odbora Socijalističke partije Srbije Moravičkog okruga, na kojem su prisustvovali predsednici i sekretari opštinskih i gradskih organizacija SPS u okrugu, kao i potpredsednik Narodne Skupštine Republike Srbije, potpredsednik Glavnog odbora SPS i koordinator za Zapadnu Srbiju Đorđe Milićević, kao i šef kabineta prvog potpredsednika Vlade Srbije i koordinatora SPS za Moravički okrug Vanja Vukić.

Iz OO SPS u Gornjem Milanovcu saopštavaju da je na sednici na predlog predsednika Okružnog odbora SPS Veljka Negovanovića jednoglasno izabran sekretar Okružnog odbora SPS Jovica Carević.

„Moravički okrug će imati četiri kandidata za narodne poslanike na listi SPS od kojih će biti dva muškarca i dve žene.
Takođe, utvrđen je kalendar aktivnosti, tako da će se 1. marta u sportskoj dvorani u Kraljevu u 12 sati biti održan veliki promotivni skup SPS-a na kojem će govoriti predsednik Ivica Dačić, dok će 14. marta biti održan centralni skup u Beogradskoj areni“, saopštavaju iz OO SPS iz Gornjeg Milanovca.

Oni u svom saopštenju napominju da će se u Čačku i u Gornjem Milanovcu do 5. marta održati dva velika skupa povodom obeležavanja 30. godina postojanja SPS na kome će prisustvovati državni i partijski vrh.

„Na samom sastanku konstatovano je odlično stanje u partijskim organizacijama i spremnost da se na nastupajućim parlamentarnim izborima ostvari bolji rezultat nego pre četiri godine“, zaključuje se u saopštenju OO SPS G. Milanovac.

 

Violeta

Prethodni članak

Gradsko groblje

Sledeći članak

OO SPS: Mi znamo kako treba