• 04.12.2023.

Kadeti OKK Takovo poraženi od Mladosti iz Čačka

foto: OKK Takovo

U okviru III kola regionalne košarkaške lige mlađih kategorija, u nedelju 19. novembra, kadeti OKK Takovo gostovali su ekipi Mladost iz Čačka. Rezultat utakmice 95: 48 (31:12, 21:12, 25:15, 18:9) u korist ekipe Mladost.

foto: OKK Takovo

Kadeti Takova ušli su u utakmicu vrlo ležerno i indisponirano. Posle dva minuta utakmice domaćini su bili u prednosti 10 poena razlike tako da je trener Filip Radivojević morao da reaguje minutom odmora.

foto: OKK Takovo

U nastavku utakmice kadeti Takova su povezali svoju igru i pružili otpor odličnoj ekipi Mladost. Treba istaći da je većina igrača ekipe Mladost bila u prošlosezonskoj pionirskoj ekipi koja je bila prvak Srbije. U daljem toku utakmice sve što su košarkaši Takova dobro radili bilo je anulirano odličnim šutom domaćina sa poludistance i izvan linije za tri poena. Nikolić 8, Jovanović 8, Matić 7, Vuković 6, Vujičić 5, Lečić 4, Ilić 4, Savić 3.

foto: OKK Takovo

Pioniri OKK Takova prošlog vikenda nisu odigrali utakmicu III kola koja je odložena. Termin odigravanja utakmice biće naknadno objavljen.

U sledećem IV kolu u nedelju 26. novembra, košarkaši OKK Takova domaćini su u hali „Breza“. Pioniri, OKK Takovo-Železničar Čačak početak utakmice 11 časova, kadeti OKK Takovo-Borac Čačak, početak utakmice 13 časova.

V.P. gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

ProGlas potpisalo više od 123.000 građana, među njima i 17.000 penzionera

Sledeći članak

Četiri medalje na Arena kupu za KK Milanovac