• mart 31, 2020

Karatisti „Milanovca“ osvojili 9 medalja na turniru „Aranđelovac open“

foto: KK Milanovac

Uz učešće od oko 300 takmičara, u SRC „Šumadija“, u Aranđelovcu, održan je međunarodni karate turnir „Aranđelovac open“. Na ovom turniru učestvovao je i karate klub „Milanovac“ koji je nastupio sa svojih 9 takmičara u katama i borbama. Karatisti „Milanovca“ ostvarili su odličan rezultat osvojivši 9 medalja i to čak 6 zlatnih i 3 srebrne.

Ovo je bio još jedan veoma lep i uspešan kontrolni turnir za naše takmičare. U subotu nas očekuje „Kup mladosti“ u Čačku, gde ćemo takođe proveravati svoju formu koju brusimo za regionalno prvenstvo koje će se održati za dve nedelje – rekao je Đorđe Petrović, trener, KK „Milanovac“.

Ružica Petrović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji „Poletarke 2012. godište i mlađe“ u apsolutnoj kategoriji. Istim odličjem okitila se i Sunčica Milinković u kategoriji „Poletarke 2011. godište“ u E klasi, kao i Petar Petrović u kategoriji „Poletarci 2011. godište“ u apsolutnoj kategoriji. Zlato su osvojili i Jelisaveta Ponjavić u kategoriji „Ženske nade 2008. godište“ u E klasi, kata tim poletarki u sastavu Ružica Petrović, Sunčica Milinković i Ana Zarić, kao i Mihailo Popović u borbama u kategoriji „Kadeti B klasa, -70 kg“.

Srebrne medalje su osvojili Nemanja Milinković u kategoriji „Pioniri 2010. godište“ u apsolutnoj kategoriji i Petar Banović u kategoriji „Pioniri 2009. godište“ u klasi D, u katama, kao i Bogdan Strugarević u kategoriji „Pioniri 2009. godište, -45 kg“, u borbama.

Violeta

Prethodni članak

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju do 23. februara

Sledeći članak

Plan pranja ulica i tortoara za utorak 18. februar