• 23 oktobra, 2021

KK “Milanovac”: Četiri reprezentativna nastupa na Prvenstvu Balkana

foto: KK „Milanovac“

U skladu sa postignutim rezultatima tokom godine, članovi Karate kluba “Milanovac”, Ružica i Petar Petrović, dobili su poziv da sa reprezentacijom Srbije učestvuju na Prvenstvu Balkana, koje se tokom narednog vikenda održava u Poreču.

foto: KK „Milanovac“

Na Balkanijadi se očekuje učešće preko 1000 najboljih takmičara iz devet balkanskih zemalja i to Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije, Turske i Srbije.

Ružica će nastupiti u katama u kategoriji devojčica 2012. godište, dok će Petar pored nastupa u katama u kategoriji dečaka 2011. godište, imati nastup i u borbama, u svom uzrastu, u kategoriji -30 kg, kao i u kata timu pionira.

foto: KK „Milanovac“

Velika čast pripala je i treneru KK “Milanovac”, Đorđu Petroviću, da ponovo bude uvršten u sastav nacionalnih trenera naše reprezentacije.

Naši reprezentativci će put Hrvatske krenuti u sredu uveče, a nastupaće u petak, subotu i nedelju.

foto: KK „Milanovac“

Ružica i Petar su čast da brane boje svoje zemlje ostvarili osvajanjem zlatnih medalja na najznačajnijim državnim takmičenjima – Prvenstvu Srbije, Kupu Srbije, Školskom prvenstvu Srbije, kao i na Trofeju Srbije – Zlatni pojas.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Gradsko groblje – 12. oktobar

Sledeći članak

Šutić: U „crvenoj zoni“ Opšte bolnice preminuo još jedan pacijent