• 16.05.2022.

KK “Milanovac” krunisao svoju uspešnu godinu još jednim odličnim nastupom

foto: KK Milanovac

Na kraju takmičarske polusezone u karateu KK “Milanovac” krunisao je svoju uspešnu godinu još jednim odličnim nastupom.

Četrnaest mladih “Milanovčana” zablistalo je na poslednjem turniru u ovoj godini, a njihovi uspesi doveli su KK “Milanovac” na pobedničko postolje u generalnom plasmanu.

foto: KK Milanovac

Od 25 klubova koji su učestvovali na memorijalnom turniru “Milan Tošev – Toške”, u Kraljevu, KK “Milanovac” zauzeo je prvo mesto.

U ukupno 16 nastupa u katama i borbama, karatisti “Milanovca” osvojili su 14 medalja i to čak 10 zlatnih, dve srebrne i dve bronzane.

Osvajači zlatnih medalja i najzaslužniji za šampionski pehar na turniru su Ružica Petrović, Jasmina Jovičić, Ognjen Vesović, Sunčica Milinković, Petar Banović, Andrija Tešić i kata tim poletaraca, u katama, koji su kroz odlične nastupe u svojim kategorijama zabeležili sve pobede.

foto: KK Milanovac

Zlatne medelje u borbama osvojili su Petar Petrović, posle četiri meča bez izgubljenog poena, zatim Mihailo Popović, kao i tim pionira u sastavu Petar Petrović, Miloš Dabižljević i Veljko Damljanović.

foto: KK Milanovac

Srebrna odličja su osvojili Lazar Lazarević u katama i Miloš Dabižljević u borbama, dok su se bronzama okitili Vuk Vasović u katama, kao i David Pavlović u borbama.

Jedna pobeda je nedostajala Jovanu Tanaskoviću u katama, kao i Veljku Damljanoviću u pojedinačnom nastupu u borbama da dođu do medalje, ali su svakako i oni pokazali zavidnu formu.

foto: KK Milanovac

Ovim turnirom je završena takmičarska polusezona, koja je bila veoma uspešna i u kojoj je ovaj klub postao bogatiji za tri zlatne medalje sa Prvenstva Balkana. U toku sledećeg meseca takmičare očekuju zimske pripreme, a od februara i nastavak takmičarske sezone.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Evidentirano još 13 novoobolelih od koronavirusa

Sledeći članak

Drama u finalu – Penal lutrija pripala Metalcu