• 05.12.2023.

KK “Milanovac” ponovo najuspešniji klub

foto: privatna arhiva

U subotu je u Bajinoj Bašti održan internacionalni karate turnir “Tara open” na kojem je učestvovalo 38 klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Karate klub “Milanovac” nastupio je sa svojih 14 članova u 15 kategorija u katama i borbama. Mladi karatisti “Milanovca” ponovili su nedavni uspeh iz Raške i sa osvojenih devet zlatnih, tri srebrne i tri bronzane medalje ponovo su osvojili pehar za najuspešniji klub na turniru.

foto: privatna arhiva

Do zlatnih odličja u svojim kategorijama došli su Petar Ristović u izvođenju tehnike, Bogdan Janković, Teodora Savković, Sunčica Milinković i Nina Joksić u katama, kao i Ružica Petrović, Jovan Tanasković i Petar Petrović u borbama.

foto: privatna arhiva

Srebrnim medaljama okitili su se Lazar Ristović i Ana Zarić u katama, kao i Miloš Dabižljević u borbama.

foto: privatna arhiva

Bronzane medalje su osvojili Jasmina Jovičić u disciplini kate, kao i Lazar Lazarević i Veljko Damljanović u disciplini borbe.

foto: privatna arhiva
Đorđe Petrović, foto: privatna arhiva

– Pehar za najuspešniji klub na turniru drugi put zaredom nije slučajnost, već pokazatelj da se u našem klubu veoma vredno posvećeno i kvalitetno radi i trenira, kao i to da imamo veoma dobru i talentovanu decu, koja ozbiljno žele da se bave karate sportom – kazao je Đorđe Petrović, trener.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Temperatura danas i do 27 stepeni, pljuskovi samo u brdsko-planinskim predelima

Sledeći članak

Ubedljiva pobeda Omladinca za overu trećeg mesta