• 29 маја, 2020

KK „Takovo“: Za vikend takmičenje „Rudnički pobednik“

foto: KK Takovo, arhiva

Takmičenje „Rudnički pobednik“ biće održano u toku predstojećeg vikenda (od 20. do 22. septembra) u sportskoj sali u O.Š. „Arsenije Loma“ na Rudniku, nakon čega će biti održana ista takmičenja u Pranjanima i u Gornjem Milanovcu. Pored lokalnih sportista očekuje se dolazak i sportista iz Novog Sada, Jagodine, Kraljeva, Niša, Beograda i Vranja.

– Ideja je da sa ovim takmičenjem otvorimo jesenju takmičarsku sezonu u koju KK „Takovo“ planira da uđe na „velika vrata“. Ovo je prvo od tri takmičenja u prvom ciklusu koji smo planirali. Nakon ovog očekuje nas i „Pranjanski pobednik“ gde ćemo sa klubom koji iz Čačka organizuje sekciju u Pranjanima pokušati da omasovimo i promovišemo karate na tom dele naše opštine – kažu u KK Takovo i dodaju da će u završnici, u novembru, organizovati i „Milanovački pobednik“.

Ova takmičenja imaju jedinstven cilj, a to je širenje i promocija karate sporta na teritoriji opštine Gornji Milanovac.

– Nakon ovih takmičenja biće izvršena selekcija i odabraće se najbolji takmičari koji će predstavljati našu opštinu na predstojećim takmičenjima na regionalnom i državnom nivou – kažu u KK Takovo.

Na Rudniku će se tokom tri dana koliko traje manifestacija organizovati i karate seminar sa svim učesnicima. Na ovom seminaru će se obaviti pripreme takmičara za predstojeće takmičenje.

Nakon ove manifestacije karatiste Takova očekuje odlazak na internacionalni karate seminar u Švedksi grad Vekšu, sa čijim klubom naš domaći klub ima dugogodišnju saradnju.

gminfo.rs

Aleksandar Lazovic

Prethodni članak

Prodajem

Sledeći članak

JKP: Radovi na zameni mazutnog cevovoda u kotlarnici u Lominoj