• 28 septembra, 2021

Kobno prvo poluvreme za Omladince

foto: M. Kolaković

Rukometaši Omladinca u okviru prvog kola Prve rukometne lige – Zapad doživeli su poraz od ekipe ORK MLADOST iz Čačka, rezultatom 29:26. Zamenom domaćinstva iz opravdanih razloga zauzetosti njihove sportske hale, rukometaši Mladosti su u ovoj utakmici bili u ulozi domaćina.

Totalno dva različita poluvremena obeležila su igru Omladinaca. Loše otvaranje utakmice, dekocentracija u napadu, tehničke greške vešto je koristila znatno starija i iskusnija ekipa iz Mladosti i bez puno muke na odmor otišla sa sedam golova prednosti.

foto: M. Kolaković

U dogovoru sa trenerom na pauzi, rukometaši Omladinca su u drugo poluvreme ušli bez rezerve, svesni da nemaju sta da izgube, požrtvovanije, pametnije, sigurnije što je i dalo rezultat. Bržom igrom u napadu, polukontrama i lakim golovima, sigurnijom i čvršćom igrom u odbrani pred sam kraj stigli su na -2 gola zaostaka, ali preostalo vreme na semaforu i nedostatak sportske sreće nisu dovele do preokreta ili eventualno podele bodova.

– Na kraju uz zvuk sirene ekipa Mladosti golom do konačnih 29:26. Čestitke ekipi iz Čačka na zasluženoj pobedi, na fer i korektnoj igri i puno sreće u nastavku prvenstva – kažu u RK Omladinac.

foto: M. Kolaković

U narednom II kolu, Omladinci će ponovo igrati na svom terenu, ovaj put kao pravi domaćini. U goste dolazi ekipa ,,RK Župa 54’’ iz Aleksandrovca. Odlična ekipa koja se borila ove godina u barazu za Super B ligu sigurno dolazi sa najvišim ambicijama kako na ovu utakmici tako i za celo prvenstvo. Jedna je od glavnih ekipa za sam vrh tabele. Nema sumnje da će utakmica biti teška i veoma zahtevna.

Zbog predstojeće slave, utakmica će se igrati ili u petak 30. oktobra ili u nekom drugom terminu u dogovoru sa gostima.

N. Mišković, gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Pijačni barometar – 26. oktobar

Sledeći članak

Čivović: Sedam osoba novoregistrovanih na koronavirus, ukupno 17