• 7 јуна, 2020

Lista SNS „drugi deo“: Pevačica, glumac, kreatorka, tekstopisac, košarkaš, rukometašica

Na listama Srpske napredne stranke za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore nalaze se mnoga poznata imena iz javnog života, piše „Blic“.

Kako navodi list, za sada je poznata ona za nacionalni parlament.

Na toj listi je, posle nosioca Aleksandra Vučića, prvi ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, a zatim slede predsednica Skupštine Maja Gojković, istaknuti violinista Jovan Kolundžija, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, voditelj TV Pink Lav Pajkić, bivši ministar kulture i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac…“Među prvih 20 čak 11 njih su mladi i perspektivni kandidati sa stranačke Akademije za lidere…Vučić je najavio da će akcenat biti na mladim ljudima, što je i ostvareno“, navodi za „Blic“ izvor iz vrha SNS-a.

Taj izvor dodaje da će na lokalnim izborima u Beogradu u opštini Stari grad na listi, između ostalih, biti hirurg Moma Jakovljević i pevač Oliver Mandić, a na Vračaru, pored Nikole Selakovića, tu su tekstopisac Marina Tucaković, glumac Branko Milićević Kockica, odbojkašica Jelena Nikolić Nenadić, bivša rukometašica Dragana Pešić Belojević.

U opštini Palilula listu će predvodi glumica Tijana Čurović, na Zvezdari košarkaš Đorđe Gagić, a na listi će biti i pevačica Neda Ukraden i modna kreatorka Suzana Perić…

Autor: Blic, B92

Violeta

Prethodni članak

U kom roku su ustanove dužne da nam zakažu specijalistički pregled

Sledeći članak

Evo ko krade identitet OzonPress-a