• 3 avgusta, 2020

„Meraklije“ stižu u Brezu

foto: fkmetalac.rs

U okviru 13. kola II Futsal lige Srbije, u nedelju 16. februara, FK Metalac Kolorado dočekuje ekipu FK Radnički 2010 iz Niša. Gosti su trenutno poslednji na tabeli sa šest osvojenih bodova. Igraju dobar futsal, neopterećeni su rezultatskim značajem utakmice, željni su nadmetanja i itekako opasni.

 prvotimcem Jovicom Petrovićem, pred meč sa Radničkim.

Prema rečima šefa stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivana Vuksanovića poraz u Zrenjaninu je opomena.

Ne smemo se hrabriti time da smo imali puno šansi. Neiskorišćene šanse i lako primljeni golovi su stvari koje moraju upaliti alarm. U nedelju dolazi mlada, pismena ekipa, ekipa koja igra futsal. Dolaze rasterećeni i željni nadmetanja. Veoma opasan protivnik. Bićemo jači za Dušana Nikolića i Rajka Lazovića. Raduje forma Jovice Petrovića koji je prošao pripreme bez povreda i nalazi se u dobroj formi. Očekujem da budemo agresivni i pokažemo ogromnu želju za pobedom – rekao je Vuksanović

Prvotimac Jovica Petrović očekuje da će biti teško, jer je protivnik rasterećen i poziva publiku na meč u nedelju.

Očekuje nas jedna veoma bitna utakmica protiv Radničkog. Gosti dolaze rasterećeno, ovakve utakmice su najteže. Mi se spremamo vredno i naravno idemo na pobedu. Zamolio bih publiku da dođe u što većem broju i podrži nas u jednoj od najbitnijih utakmica – kaže Jovica Petrović.

Utakmica FK Metalac Kolorado – FK Radnički 2010 igra se u nedelju 16. februara u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 18 časova. Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 100 dinara. Gledaoce na poluvremenu očekuje nagradna igra.

fkmetalac.rs/gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Gradsko groblje

Sledeći članak

Kolika će vam biti penzija