• 27.01.2023.

Metalac i Konstrakta uručili NURDOR-u 2,5 miliona dinara donacije

FOTO: Vredelo je. Ujedinjeni ka najvažnijem cilju „da nam deca budu zdrava“ – Zaposleni i volonteri NURDOR-a, Konstrakta i Metalčev tim

UJEDINJENI U MISIJI  DA NAM DECA BUDU ZDRAVA 

Novčana sredstva, prikupljena prodajom limitirane serije popularnih setova lavora i bokala, biće namenjena  izgradnji Roditeljske kuće u Beogradu, u kojoj će, tokom lečenja, boraviti deca obolela od raka sa svojim roditeljima

– Naš cilj se ostvario. Danas smo i zvanično, sa Konstraktom, uručili novac NURDOR-u. Jer deca moraju biti zdrava! objavljeno je na društvenim mrežama Kompanije Metalac. 

NURDOR može računati na pomoć i podršku Fondacije Metalac i u narednim aktivnostima, jer posvećnost i trud zaposlenih i volontera NURDOR-a zaslužuju veliku pažnju i poštovanje. Zajedno malim koracima do velikih dela jer deca moraju biti zdrava! – izjavio je nakon susreta sa zaposlenima i volonterima Nurdora, predsednik Upravnog odbora Fondacije Metalac i direktor Metalac Posuđa, Stojan Slović, koji je zajedno sa Anom Đurić Konstraktom, zvanično uručio donaciju predsednici NURDOR-a Joland Korori.

Podsećamo, još pred finale Evrovizije, na društvenim mrežama Kompanije Metalac, objavljeno je da je prodat poslednji od 500 setova lavora i bokala iz limitirane serije, koje je Kompanija, u saradnji sa Konstraktom, proizvela vođena misijom ’’Da nam deca budu zdrava’’.

Susret u Beogradu uverio je i Konstraktu i Metalčev tim u napore i postignuća NURDOR-a u nameri da se deci i roditeljima olakša prolazak kroz bolna iskušenja.     

gminfo.rs

 

Violeta

Prethodni članak

Rezultati konkursa za literarne radove osnovnih škola Moravičkog okruga na 59. Disovom proleću

Sledeći članak

Temperatura kao usred leta, krajem dana i uveče pljuskovi s grmljavinom