• 25 septembra, 2020

Metalac Kolorado, u ponedeljak, putuje u Ivanjicu

foto: fkmetalac.rs

U okviru 14. kola II Futsal lige Srbije Metalac Kolorado, u ponedeljak, putuje u Ivanjicu, gde će se nadigravati sa prvoplasiranim klubom, KMF Ivanjica, koji je rezultatski, a i po prikazanom, najbolja ekipa u ligi. U ponedeljak će biti izraziti favoriti, ali će “Cirkuzanti” dati sve od sebe da iznenade neugodnog domaćina.

Šef stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivan Vuksanović kaže da ih u očekuje najjači mogući protivnik, ali da će pokušati da ga iznenade.

– Očekuje nas najjači mogući protivnik. Pripremamo se kao i za svakog drugog, obratićemo malo više pažnje na odbranu od 5-og igrača. Veoma je bitno da imamo dobru realizaciju, nećemo imati puno prilika, pa ih moramo iskoristiti. Moramo se adaptirati na uslove u hali. Veoma je uzan prostor između aut i korner linije i zida hale. Sve u svemu, pokušaćemo da napravimo iznenađenje. Nećemo biti kompletni pošto je Milanković van stroja, što je za nas hendikep – rekao je Vuksanović.

Prvotimac Jovan Urošević, kaže da je Ivanjica jak, brz, tehnički i taktički odličan sastav, ali da se „Cirkuzanti“ ne predaju.

– Ekipa Ivanjice je najbolja ekipa u drugoj ligi, imaju veoma jak sastav, svi su veoma brzi, tehnički, taktički odlično potkovani. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo i idemo da probamo da iznenadimo i uzmemo tri veoma bitna boda za nas. Svi igrači koji putuju u Ivanjicu su zdravi i spremni za meč, što raduje pred ovu, možda i najbitniju utakmicu u sezoni – rekao nam je Urošević.

Utakmica KMF Ivanjica – FK Metalac Kolorado igra se u ponedeljak 24. februara, u hali Crnjevo, u Ivanjici sa početkom od 20:30 časova.

fkmetalac.rs/gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Cene proizvoda i usluga u januaru više za 0,6 odsto

Sledeći članak

Takovo Zvezda Helios – Srbijanka 014