• 15 januara, 2021

Metalac Proleter: Jelena Luković – Zaslužen aplauz kupaca

Jelena Luković, foto: metalac.com

Ogromna posvećenost i hrabrost svih zaposlenih najviše je doprinela kako zadovoljstvu naših sugrađana, tako i uspešnom završetku izuzetno naporne poslovne godine. Metalac Proleter 2020. završava prihodom za oko 12 odsto iznad plana i isto toliko bolji u odnosu na 2019. – ponosna je Jelena Luković, generalna direktorka Metalac Proletera.

Jelena Luković, foto: metalac.com

– Na kraju jedne od po zdravlje najopasnijih godina, Metalac Proleter zaista zaslužuje posebno poštovanje i čestitke. Naročito trgovci koji su podneli najveći teret svih teških meseci. Zahvaljujući njihovoj hrabrosti, posvećenosti poslu i brizi o svakom kupcu, potvrdili su koliko su bezrezervno na usluzi našim sugradjanima. Sa osmehom su dočekivali najstarije sugrađane čak i kada su u 4 ujutru dolazili u kupovinu jer im je u vreme vanrednog stanja samo tada bilo dozvoljeno da izađu iz svojih stanova – kaže Luković.

Proleter je, podsećamo, početkom februara otvorio i četvrtu prodavnicu u Čačku, zaposlivši još 12 radnika.

Direktorka Luković ističe da širenjem na teritoriji Čačka polako postaju prepoznatljiv i prihvaćen maloprodajni lanac što opravdava namere da i u 2021. godini otvori nove Proleterove prodavnice za Čačane. Inače, bez obzira na neizvesnost na tržištu i dolazak velikog broja novih igrača na teritoriju opštine Gornji Milanovac, Metalac Proleter u 2021. godini planira rast prihoda od prodaje za 4,2 odsto.

Planira i otvaranje najmanje dva nova maloprodajna objekta, jedan na teritoriji opštine Čačak, a drugi u Gornjem Milanovcu.

Očigledno je da dolazak nekoliko velikih konkurenata za naše preduzeće predstavlja samo izazov da bude još bolje u svim segmentima poslovanja i zadrži reputaciju pravog komšije koji uliva poverenje, sada već medju potrošačima na području tri opštine – navodi direktorka Jelena Luković.

foto: metalacproleter.co.rs

Proleter će 2020. pamtiti i po tome što je u avgustu organizovao svoju prvu veliku nagradnu igru u kojoj je dodeljeno 150 dnevnih nagrada od po 1000 dinara; 20 nedeljnih nagrada u vrednosti od po 5 000 dinara, dok su najveće mesečne nagrade bile: set MAXIMUS posudja, TV VIVAX 32” i, kao prva glavna nagrada vaučeri vrednosti 100 000 dinara.

foto: Metalac Proleter

Odziv je bio velik, kako u Gornjem Milanovcu, tako i u Čačku i Ljigu. Od ukupno 173 nagrade 110 je otišlo Gornjomilanovčanima, 37 Ljižanima, a 27 Čačanima.

izvor: Bilten Metalac

Violeta

Prethodni članak

COVID-19 u GM: Izveštaj iz Doma zdravlja

Sledeći članak

U srce rudnika ulaze kao u svoju kuću