• 24 septembra, 2020

Mihajlovićeva: Gornji Milanovac treba da dobije pristupni put do „Miloša Velikog“

foto: MGSI

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, sastala se danas sa predsednikom opštine Gornji Milanovac Dejanom Kovačevićem i privrednicima iz ove opštine i sa njima razgovarala o izgradnji pristupne saobraćajnice od Gornjeg Milanovca do petlje Takovo na auto-putu „Miloš Veliki“.

foto: MGSI

„Mihajlovićeva je istakla da je značajno za opštinu i kompanije koje posluju u Gornjem Milanovcu da se izgradi pristupna saobraćajnica, jer će to doprineti i dolasku novih investitora, te da je Ministarstvo tu da pruži pomoć i podršku.

Predsednik opštine Dejan Kovačević rekao je da je izgradnja auto-puta „Miloš Veliki“ značajno doprinela privrednom razvoju Gornjeg Milanovca, a da će novom pristupnom saobraćajnicom biti ukinut teretni saobraćaj kroz centar opštine, kako bi firme na adekvatan način koristile auto-put.

foto: MGSI

Planom detaljne regulacije biće predviđena izgradnja 4,7 kilometara puta, kao i rekonstrukcija postojećeg puta u dužini od 5,3 kilometra“, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Violeta

Prethodni članak

OO SRS: Na predstojećim lokalnim izborima izlazimo samostalno

Sledeći članak

JKP: Bez vode varošica Rudnik