• 27.01.2023.

Milanovački odbor SNS pružio podršku Vučiću

„Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu na čelu sa Dejanom Kovačevićem u ovom izazovnom trenutku za Republiku Srbiju, kada se naša zemlja suočava sa snažnim pritiscima dela međunarodne zajednice vezano za Kosovo i Metohiju, pruža jasnu i nepodeljenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi da vodi mudru i državotvornu politiku u interesu građana Republike Srbije,“ kaže se u saopštenju OO SNS u G. Milanovcu čije saopštenje prenosimo u celosti.

Zato je sada nikad važnije da svi mi budemo uz njega, da mu ne dozvolimo da posustane i da mu pružimo punu podršku i ostankom na čelu SNS i Republike Srbije našu zajedničku borbu za očuvanje Kosova i Metohije nastavimo i izborimo se za viziju moderne i evropske Srbije.

Odgovorna državotvorna politika i stranačko liderstvo Aleksandra Vučića pomogli su Srbiji da danas bude tu gde jeste – ekonomski stabilna, ponosna i nezavisna država, koja postiže bolje rezultate od mnogih teritorijalno većih i ekonomski jačih zemanja. Sve je to rezultat neverovatne borbe, rada, mudrosti i ogromne snage jednog čoveka iza kojeg stoji svako kome je Srbija na prvom mestu.
U Srbiji ne postoji političar sa većim autoritetom od predsednika Aleksandra Vučića koji je osvojivši 2 miliona i 200 hiljada glasova dobio potvrdu da se veruje u njegovu politiku i viziju ekonomski snažne i nezavisne Srbije.

Zbog svih nas, zbog Srbije, zbog budućnosti naše dece, važno je da složni i ujedinjeni stanemo uz našeg predsednika Aleksandra Vučića i pružimo mu dodatnu podršku da, kao i uvek do sada, povede Srbiju pravim putem, čuvajući mir i stabilnost naše zemlje i čitavog regiona,“ stoji u saopštenju koje potpisuje informativna služna OO SNS Gornji Milanovac.

 

Violeta

Prethodni članak

Đaci nose torbe teške i do 10 kilograma, obratite pažnju na pravilo 10 odsto

Sledeći članak

Promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka u G. Milanovcu