• 19.07.2024.

Milošević uoči 8. kola: Ne razmišljamo više o GAT-u, samo o kvalitetima i slabostima Vršca

Nemanja Milošević, foto Ivica Milošević

U prošlu nedelju Metalac je ponovo podbacio u realizaciji ofanzivnih zadataka i iz partije protiv GAT-a, koji praktično nije imao nijednu šansu, izvukao tek bod (0:0), iako su sva tri bila jedini zadovoljavajuć plen za plavo-bele u meču sa slabije plasiranim protivnikom, i to kod kuće.

Transformacija taktike i sveukupnog načina rada ekipe, koju je novi trener Obradović preuzeo tek posle trećeg kola, očigledno još traje i nalazi se u vrlo osetljivoj fazi kada stari sistem više ne postoji, a novi se još nije dovoljno ustanovio, pa Metalac zaista na terenu deluje kao da se još traži, bez stabilnog i učinkovitog stila igre. Pominjao je mladi tehniko sa Uba po dolasku u klub, da se taj problem u jednom momentu može pojaviti, što se mnogima neće svideti, ali da je isto tako neizbežan. Već sutra je prilika da se proceni ima li na tom planu pomaka u poželjenom pravcu. Milanovčani izlaze na teren u Vršcu.

– To je možda najnezgodnija i najvtrđa ekipa u ligi, – rekao je jedan od boljih pojedinaca u utakmici Metalca i GAT-a, Nemanja Milošević. – Vrlo teško primaju golove, zatvoreni su, nemaju problem kad odigraju nerešeno i vrlo strpljivo grade svoju poziciju na tabeli. Međutim, i njima je vreme da krenu na pobedu, posebno jer igraju na domaćem terenu. S druge strane, mi pružamo jako dobre partije u gostima, gde nam nedostaje više odlučnosti u završnici. Analizom protivnika i situacionim rešenjjima bavimo se cele sedmice i ne razmišljamo više o propuštenoj šansi za tri boda protiv GAT-a, već samo o kvalitetima i slabostima Vršca.

Utakmica počinje u subotu od 16 sati. Uživo strim možete pratiti na zvaničnom YT kanalu Prve Mozzart Bet Lige Srbije 👇

M.M.GMInfo.rs

 

Milos

Prethodni članak

Danas su Sveti Joakim i Ana

Sledeći članak

Izložba: Nebu pod oblake – Moji Himalaji