• 26 oktobra, 2020

Mis Srbije za 2019. godine Andrijana Savić (19) iz G. Milanovca

foto: Instagram Andrijana Savic

Najlepša Srpkinja za ovu godinu Andrijana Savić (19) je iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a večeras je pobedila 20 devojaka u trci za prestižnu lentu.

Nakon što su joj stavljene kruna i lenta, zaplakala je.

Nekoliko minuta nakon pobede Andrijana je za zena.blic.rs podelila utiske.

– Mnogo sam uzbuđena i nisam svesna pobede. Devojke su prelepe i nisam očekivala ovako veliki uspeh, ali sam se iskreno nadala i verujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne”.

Mis Srbije je istakla da nije bilo konkurencije među devojkama, podržavale su se, “bile drugarice, a nikako nego rivalke”.

– Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspela – otkrila je najlepša Srpkinja kada je postala zainteresovana za izbore lepote i dodala:
– Imala sam ogromnu podršku porodice i uže i šire, veliku podršku ujaka i brata koji živi u Americi… Večeras su sa mnom bili roditelji, ujak, ujna, tetka, drugarice… .

Radovala se večeras i Katarina Mićić koja je proglašena drugom pratiljom, dok je lentu prve pratilje ponela Ivana Bogdanovski.

zena.blic.rs

Violeta

Prethodni članak

Plan postavljanja kontejnera za 10. oktobar

Sledeći članak

Pobeda Metalca