• 16.05.2022.

Na društvenim mrežama tvrde: Langura na protestima

foto: društvene mreže

Fotografija koja se danas pojavila na društvenim mrežama i na kojoj pod maskama sede dva mladića i jedna devojka postala je viralna, a građani tvrde da je jedan od njih Janko Langura, novoizabrani narodni poslanik iz Gornjeg Milanovca. Građani na društvenim mrežama tvrde da je fotografija nastala ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu za vreme protesta.

Kontaktirali smo Languru i zatražili komentar u vezi sa ovim događajem ali do zaključenja teksta nismo ga dobili.

Langura je, inače, široj javnosti postao poznat nakon verbalnog incidenta sa liderom Dveri Boškom Obradovićem. Režimski mediji su tada tvrdili da je „portir iz opštine Gornji Milanovac oterao Obradovića“, što se sa snimka koji je Boško Obradović objavio na društvenim mrežama ne može tvrditi. Na tom snimku se naprotiv vidi kako Langura ponavlja uobičajene fraze iz arsenala SNS funkcionera, dok mu Obradović sasvim smireno odgovara i na vrata zgrade Opštinske uprave u Gornjem Milanovcu lepi nalepnice sa pozivom na bojkot.

Podsećamo, u Skupštini Srbije iz Moravičkog okruga sedeće samo kandidati za poslanike sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, a među budućim poslanicima sa liste naprednjaka je i Janko Langura koji se našao 155. mestu izborne liste SNS za republičke poslanike.

foto: društvene mreže

V. Popović, gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

U Moravičkom okrugu pozitivno još 27 osoba, u Milanovcu još 3

Sledeći članak

Čivović: Još tri osobe potvrđeno pozitivne na koronavirus, ukupno 28