• 6 jula, 2020

Najbolji sportisti AK Takovo; Dositej, Nikolina i Marina

foto: AK Takovo

Na svečanoj Skupštini AK Takovo proglašeni su najbolji sportisti u kategorijama atletske škole, mlađi pioniri i juniori.

Najbolji sportista je Dositej Obradović, prvak Srbije i bacanju diska i treći u bacanju koplja sa osvojenih šest medalja na saveznim i međunarodnim takmičenjima i četiri sa regionalnih takmičenja. Nikolina Marjanović je najbolja pionirka sa osvojene dve zlatne, jedne srebrne i jedne bronzane medalja, kao i Marina Nenadović, najbolja učesnica Letnje lige ASCS sa osvojene tri zlatne, dve srebrne i dve bronzane medalje.

foto: AK Takovo

Zahvalnice su dobili i svi takmičari koji su branili boje kluba i grada na takmičenjima međunarodnog, saveznog i regionalnog značaja, kao i roditelji i prijatelji kluba koji su nesebično pomagali u prevozu sportista i u organizaciji takmičenja „Prvo kolo letnje lige Atletskog Saveza Centralne Srbije“ održanog u našem gradu.

foto: gminfo.rs

Posebne zahvalnice uručene su predsedniku opštine Dejanu Kovačeviću i Srđanu Milićeviću za nesebičnu drugarsku i finansijsku pomoć klubu u 2019. godini bez koje bi sve ove rezultate bilo nemoguće ostvariti. U 2019. godini AK Takovo je osvojilo 60 medalja, od toga 17 zlatnih, 30 srebrnih i 13 bronzanih odličja. Oboreno je 32 lična rekorda i 6 klubskih. Bili smo četvrti na Letnjoj ligi, od 23 kluba, i osvojili peto mesto na finalu kupa Atletskog Saveza Centralne Srbije – kazao je Slobodan Miladinović, iz AK Takovo.

V.P. gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Dvorac u Takovu, pristupna saobraćajnica, usvojeni programi javnih preduzeća i ustanova za 2020.

Sledeći članak

Narušavanje dostojanstva žrtve